2777
2789
عنوان

چیکار کنم موهام نرم شه

179 بازدید | 22 پست

قبل این موهام نرم بود ولی شوره میزد.الان شامپوی ضد شوره میزنم و دیگه شوره نمیزنه ولی خیلی خشک شده.روغن گیاهی خوبع؟؟؟اصلا سمت تافت و ژل هم نمیرم

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن ارگان

ماسک مو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

شامپو ضد شوره خیلی خشک میکنه.دکترم گفت باید هفته ای دوبار بزنی.کف سرتو شامپو کن.قبلشم ب ساقه موهات ن ...

نرم کننده رو چجوری فقط بزنم به ساق مو؟؟

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

وقتی میری حموم اول با نرم کننده ساقه موهاتو بشور بعد با شامپو از آب ولرم رو به خنک برا شستن موهات استفاده کن  نوک موهاتو بعد حموم با وازلین چرب کن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷