2777
2789
عنوان

اسم مذهبی دارم ازش خجالت میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 57 پست

کسی مسخره نمیکنه    میگن ترکیب یه اسم با یه اسم مذهبی معمولا بدون معنی در میاد    مثلا فاطمه باران      کسی با اسم کسی کاری نداره چون تو انتخابش نقشی نداره      میگن یکیشو انتخاب کنین    یا فاطمه  یا باران    

بهش گفتم اسممو دوست دارم ولی خب مشکل من اینه که چرا توهین میکنن خب....

بنظرم از این به بعد هرکی توهین کرد همینجوری بهش بگو عزیزم دیگه دهنش بسته میشه توم راحت میشی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی مسخره نمیکنه میگن ترکیب یه اسم با یه اسم مذهبی معمولا بدون معنی در میاد مثلا فاطمه باران ...

خب اسم من ترکیبی نیست و خیلی حرفایی که شنیدم به همین اسم خودم بوده نه ترکیب بودنش با یکی دیگه 

من زینبم هیچوقت خجالت نکشیدمدو بار تاحالا چیزی شنیدم:1. میگن زینب ستم کشه 2. اسم قدیمی شدهمنم هر دو ...

من یه زینب میشناسم نوجوانه..هم خیلی خوشکله.هم مودب وباکمالات ..هم زرنگ وموفق..چندتا مقام استانی داره...ندیدم ستم کش باشه..

پارسا پسرمامان😍
من خودمم اسمشو دوست دارم ولی دخترم الان ۷ سالشه ،،،،میگن بعدا قدیمی میشه ،،،

ولی اگه یکم دقت کنی اسم هیچوقت قدیمی نمیشه 

چون ظرف و وسیله نیست که قدیمی بشه زیبایی اسم 

به معناشه که معنا هم هیچوقت تغییر نمیکنه 

مخصوصا معنای اسم های مذهبی که خیلی قشنگن 

وقتی اسمی معنای قشنگی داره چرا قدیمی بشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من زینبم هیچوقت خجالت نکشیدمدو بار تاحالا چیزی شنیدم:1. میگن زینب ستم کشه 2. اسم قدیمی شدهمنم هر دو ...

اراجیف میگن

چرا نمیگن حضرت زینب قدرت داشت

چرا نمیگن اگه بعد کربلا حضرت زینب نبود اسمی از کربلا نمیموند

چرا نمیگن زن قوی بود بعد اون همه مصیبت بازم اقتدار داشت وسط اون همه دشمن

پسر من امیرعباسه

رو اسم شهید عباس دانشگر گذاشتم

والله افتخارمه بچه مثل این شهید و حضرت عباس شهید بشه یا شخصیتش مثل اونا باشه

وفادار با ایمان  

این ی موج دین ستیزیه ک راه انداختن

خب اسم من ترکیبی نیست و خیلی حرفایی که شنیدم به همین اسم خودم بوده نه ترکیب بودنش با یکی دیگه

خب اینو دیگه باید با پدرمادرت حل کنی  نه اینجا  طبیعتا رفتار همه و واکنششون یکی نیست   بدت میاد عوض کن    خوشت میاد بذار باشه   طبیعتا اگه به خاطر حرف دیگران ناراحتی اشتباهه  چون حتی عوضشم کنی باز یه چیزی میشنوی 

من یه زینب میشناسم نوجوانه..هم خیلی خوشکله.هم مودب وباکمالات ..هم زرنگ وموفق..چندتا مقام استانی داره ...

آره عزیزم اینجوری میگفتن که کسی اسم زینب نزاره رو بچش ولی وقتی فیلم ستایش اومد همه اومدن اسم بچه هاشونو ستایش گذاشتن کسی نیومد بگه چرا این اسمو گذاشتین ستم کش میشه و فلان فقط انگار با اسم مذهبی مشکل دارن 

اراجیف میگنچرا نمیگن حضرت زینب قدرت داشتچرا نمیگن اگه بعد کربلا حضرت زینب نبود اسمی از کربلا نمیموند ...

بله عزیزم هر دو نفر هم که اینو بهم گفتن ادمای جالبی نبودن

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔