2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرمانشاه هستم

ببرش غیر انتفاعی بچه های اونجا کم آزارترن سعی کن یه رابطه صمیمانه بین خودت یا بچت یا اقاتون و بچت باشه که اگه خدایی نکرده کسی قصد اذیت کردنشو داشت سریع به شما بگه و ازتون قایم نکنه یه وقت 

ببین بهترین مدارس شهرتون کدوماس

اخه هر مدرسه ادرس میخاد ک نزدیک همونجا باشیم 

تا ی حدودی میتونم مثلا دور تر از خونه خودمون بزارم ولی از یجایی ب بع نمیشع واسه سرویس و ایناش اذیت میشم 

واقعا هم ترس داره😔😔وای به حال این مملکت اخبار عجیب و ترسناک پشت سر هم

بخدا من خیلی حال روحیم بده

هر موضوعی پیش میاد دیوونه میشم 

ی مدرسه زیر نظر داشتم الن همه میگن ک خیلی بچهاش پرو ان 

از ترس از اسنپ رسیدیم به ترس از مدرسه.جل الخالق.بخواب خانم.شجاع باش.مدرسه ترس نداره.

جدی میگی؟

من کلا همچین ادمیم رو مخم میدونم البته😁

شاید ۱۰ بار سوار اسنپ نشدم ن اسنپ هرچی فوبیا دارم همه حالتهای احتمالی رو در نظر میگیرم 

الانم از سردرد و استرس حالت تهوع دارم بخدا

اخه هر مدرسه ادرس میخاد ک نزدیک همونجا باشیم تا ی حدودی میتونم مثلا دور تر از خونه خودمون بزارم ولی ...

بهترین مدرسه نزدیک ترین مدرسه به خونه است.اینو‌ کارشناسی علوم تربیتی میگن.من نمی‌گم.تحقیق کن.

جدی میگی؟من کلا همچین ادمیم رو مخم میدونم البته😁شاید ۱۰ بار سوار اسنپ نشدم ن اسنپ هرچی فوبیا دارم ه ...

ببین هیچ کس مثل من وسواس مدرسه نداشت.امکان ندارن پیدا کنی مثل من.پس بیا بهم اعتماد کن.مدرسه غیر انتفاعی نبر دولتی خوب نزدیک خونه.دم اذان صبح واسه من دعا کن که محتاج دعام.

بهترین مدرسه نزدیک ترین مدرسه به خونه است.اینو‌ کارشناسی علوم تربیتی میگن.من نمی‌گم.تحقیق کن.

واقعا؟

چطور؟

خب من مدرسه نزدیک خونمون هست پیش دبستانی هم همونجا خونده دوستاشم اونجا ثبت نام کردن

اما خب بعضیا میگن مدرسع شلوغیه و بچهاش یکم پرو 

البته پسر خودم یکم باهوش و زرنگ هستا از پس خودش برمیاد

ولی گفتم مثلا میتونم برم اونجا همیار ناظمه چیه اونجا وایسم تو مدرسه 

اخه هر مدرسه ادرس میخاد ک نزدیک همونجا باشیم تا ی حدودی میتونم مثلا دور تر از خونه خودمون بزارم ولی ...

بهش حریم خصوصیش یاد بده . بگو هر کسی اذیت کرد فیزیکی و کلامی چ معلم و مستخدم چ دانش آموز و .... بهم بگو من دوستت دارم و در هر صورت طرفدار و پشت تو هستم . بگو هر حرفی بهت گفتن ب مامانو بابات نگی خیلی زود ب ما بگوو . خودت ببر و بیارش . یکم زودتر برو دنبالش تا دم در نمونه .