2777
2789
عنوان

مجرد بودن😂😂😂

351 بازدید | 33 پست

مجرد بودن واستوری کردن جملات عاشقانه 

برای گیچ کردن دوستان وفامیلا

یه لول دیگه از سرگرمیه

😂👌

من هرگز ندیدم یک دختر زیبا وبا اعتماد بنفس یه دختر دیگه تخریب کنه این همیشه کار اون دخترای بد بخت بی اعتماد بنفس بوده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره مخصوصا اونجاش ک حرف در بیارن برات ک واقعا دیگ اوج سرگرمیه

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

من دانشجو ام بالاخره گروه اینا هستیمبیو قلب سفید و حلقه میزارم عالیه برای ایسگاه

من قلب قرمز میذارم هههههه

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

البته اگه فامیل درست حسابی باشه بعدا داستان نسازه پشتت

بازمم خوبه 😂😂😂ذهنشون درگیر میکنی بعد یهو از نظر کار یا هر چیز دیگه پیشرفت میکنی میفهمن رکب خوردن

من هرگز ندیدم یک دختر زیبا وبا اعتماد بنفس یه دختر دیگه تخریب کنه این همیشه کار اون دخترای بد بخت بی اعتماد بنفس بوده

اسمت باحاله ها 

حالا واقعا با ذوقی یا نه؟ 😂

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

چقد ذوقیدم برات ذوقعلی😆😆😆😆

ای جونم فدات بشم😂😂

من دانشجو ام بالاخره گروه اینا هستیمبیو قلب سفید و حلقه میزارم عالیه برای ایسگاه

ن دیگه داری اشتب میزنی داداچ

اینجوری فقط خاستگارای احتمالیتو میپرونی نفله😅😅😅😅😅

کامل نباش اما واقعی باش🙃😎

اسمت باحاله ها حالا واقعا با ذوقی یا نه؟ 😂

اره با حالم😘😉

مجرد بودن و لایک کردن ریلزای دونفره😂✅

😂😂😂😂😂عالی بود