2777
2789
عنوان

مجرد بودن😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 33 پست

نههه خیلی بی جنبه ان فامیلای ما    

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دانشجو ام بالاخره گروه اینا هستیمبیو قلب سفید و حلقه میزارم عالیه برای ایسگاه

😂😂😂دهنت سرویس بچه

من هرگز ندیدم یک دختر زیبا وبا اعتماد بنفس یه دختر دیگه تخریب کنه این همیشه کار اون دخترای بد بخت بی اعتماد بنفس بوده

نههه خیلی بی جنبه ان فامیلای ما

فدای سرت بزار ذهنشون درگیر بشه جبگر من

من هرگز ندیدم یک دختر زیبا وبا اعتماد بنفس یه دختر دیگه تخریب کنه این همیشه کار اون دخترای بد بخت بی اعتماد بنفس بوده

اره مخصوصا اونجاش ک حرف در بیارن برات ک واقعا دیگ اوج سرگرمیه

اره سوزشی میشن که کیه معرکست

چند ثانیه اروم بگیر دختر 😂😂مدام در حال شیطون بلایی هستی🤪

😂دلم میخاد 😌😌

ذوقعلی ی شخصیت لره فکنم از رو اون کاراکتر برداشته اسمو

چ باحال 

زنش حتما ذوقی جون صداش میکنه 😂

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

چ باحال زنش حتما ذوقی جون صداش میکنه 😂

😂😂😂😂نه میگه بهش ذوق دلبری

😂😂😂😂نه میگه بهش ذوق دلبری

عالی 😂😂😂

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

تو گوگل بزن کلیپ طنز ذوقعلی از خنده روده بر میشی😆

مرررسی 😂