2777
2789
عنوان

خیلی احساس تنهایی میکنم

63 بازدید | 5 پست

تو بچگی عقد کردم و جدا شدم. الان تور گردشگری دارم کلی تو لجتماعم ادمای مختلف میبینم. 

تاحالا نزدیک به ۲۰ ، ۳۰ تا پسر رو  قصد آشنایی باهاشون داشتم. حالا چ در حد دوستی چه آشنایی هدف دار و .... ولی هیییییچکدوم نتیجه نداد. یعنی همهههههه به یه هفته نمیکشن بخدا 

یا من ازشون خوشم نمیاد یا اونا انتظارات بی جهت دارن و مجبورمممم تمومش کنم..... 

خیلی دلم میخواد یه مرد خوش چهره و هیکل که عاشقممم باشه و باهاش تفاهم داشته باشم پیدا بشه.  نمیشه ک نمیشه همیشه از مهم ترین معیارامو ندارن .... 

نزدیک ب دو ماهه کلا تنهام ن سراغ کسی رفتم ن فرد جدیدی باهام آشنا شده خییییلی نا امیدم میگم نکنه من یا خیلی پر توقعم یا عرضه ندارم. 

کاربری دست دو نفره .....

ببین خب یا باید به اندازه ای که انتظار داری توئم بدی یا باید حرفه ای نقش بازی کنی. نمیشه که انتظار یه ادم همه چی تموم داشته باشیبعد خودت هیچ مایه ای نذاری. پادشاها هم همچین امتیازی نداشتن

آرهاباکی هستم دانشجوی روانشناسی. طرفدار کتابا، گربه ها، لازانیا و قرمه سبزی. همه درخواستای دوستی رو قبول می کنم. هرکی فکر می کنه سگ بهتر از گربه است لطفا از تاپیکای من بره بیرون🙏🏻 الباقی دعا کنین شوهر گیر من بیاد. پیشاپیش با تشکر♥ قابل توجه افرادی که آی کیو پایینی دارن این امضا طنزه. اسکلم مگه شوهر بخوام آخه. ول کنین دیگه. بچه ها اولا من دانشجوی روانشناسیم نه روانشناس. دوما اینجا اتاق مشاوره نیست. هرچی میشه نیاین بگین مگه تو روانشناس نیستی. نخیر من فعلا سال دومم. اینجا هم مجبور نیستم اخلاق حرفه ای رعایت کنم چون شما بیمار من نیستی. من یه کاربر عادیم همین. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خب یا باید به اندازه ای که انتظار داری توئم بدی یا باید حرفه ای نقش بازی کنی. نمیشه که انتظار ی ...

خوب من خوبم. خوشکلم خوش اندامم خوش سر و زبونم  اجتماعی ام و ... کلیییی آدم میبینم ، خیلیا روم حساب میکنن ، دانشگاه میرم )یعنی اهل درس و پیشرفتم ( 

کاربری دست دو نفره .....