2777
2789

سلام دوستان عزیز ... به کمکتون احتیاج دارم ... تقریبا سه سال و نیمه اقدام به بارداری کردم ولی بی نتیجه بوده تا اینکه اینماه ۲۹ سیکلم بی بی هاله انداخت و چند روز بعدش هاله ش پررنگتر شد  سیکلم ۳۰ روزه س ... تو ۳۵ سیکلم رفتم آزمایش بتا دادم ۲۰ بود و زد که مشکوکه و امروز بعد از گذشت چهار روز دوباره آز رو تکرار کردم شده بود ۲۵ و دکتر آزمایشگاه گفت احتمالا خارج رحمی باشه رنج آزمایشگاه بالای ۲۵ مثبته ... در ضمن اصلا لکه بینی و درد شدید ندارم فقط سینه هام و کمرم درد میکنه ... توروخدا کسی بوده مثل من بتاش دیر به دیر رفته باشه بالا و الان باردار باشه یا نی نیش دنیا اومده باشه ... خواهشا کمکم کنید

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
یه کاربر. تو همین سایت هست کاربر سهیلا 1370. میگفت با بتای پایین باردار میشده هربار.

مرسی خانمی نگفته بود بتاش چقد بالا رفته

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی خانمی نگفته بود بتاش چقد بالا رفته

خواهش میکنم عزیزم

یادمه میگفت بتاش 18 بوده..اما اینکه چقدر بالا میرفت یادم نیست. اما احتمال بارداری سالم برای شما هست.

فقط اینکه دایم سونو واژینال برین ببینین ساک تو رحم هست یا نه.

ONLY. GOD.
مشکلتون چیه‌که سه سال و نیم منتظرید؟

عزیزم تنبلی داشتم که خداروشکر بهتر شدم

خواهش میکنم عزیزم یادمه میگفت بتاش 18 بوده..اما اینکه چقدر بالا میرفت یادم نیست. اما احتمال بارداری ...

جدی ؟؟ خیلی دلم گرفته ... یعنی ممکنه خارج رحمی نباشه؟؟

عزیزم تنبلی داشتم که خداروشکر بهتر شدم

شوهرتون سالمه؟واسه درمان تنبلیتون چیکار کردید؟

پودر چاقی رویال کاملا گیاهی و تضمینی بدون هیچ عوارضی...جهت سفارش در تلگراام باما در ارتباط باشید 09167680485
شوهرتون سالمه؟واسه درمان تنبلیتون چیکار کردید؟

یه کم کم تحرکی داشت که خوب شد ... متفورمین خوردم .. و چند دوره هم لتروزول و یه دوره هم کلومفین و امپول hmg ...و سینال اف ... که با هیچکدوم نتیجه نگرفتم این ماه هیچی نخوردم وکلا بیخیال شدم که اینجوری شد

توروخدا اگه کسی خودش یا اطرافیانش تجربه این چنینی داشته بهم بگه

جدی ؟؟ خیلی دلم گرفته ... یعنی ممکنه خارج رحمی نباشه؟؟

میتونی این کاربر و صداش کنی بیاد. شاید بهتر بتونه کمکت کنه عزیزم.

ان شاالله که خدا یه نی نی سالم داخل رحمت بهت بخشیده باشه گلم.

ONLY. GOD.
میتونی این کاربر و صداش کنی بیاد. شاید بهتر بتونه کمکت کنه عزیزم. ان شاالله که خدا یه نی نی سالم دا ...

ممنون عزیزم ... چطور صداش کنم ؟؟😅

یه سوال دیگه من تاریخ پریم ۲۰ دی بوده اگه باردار باشم الان چند هفتمه ... ساک تو چند هفتگی نشون میده

عزيزم هيچ قانوني وجود نداره كه بتاي بالا خوبه يا پايين بده ! من بتام ٤٨ بود معيار آزمايشگاه واسه مثبت بودنم ٥٠ بود !كلا به بدنت بستگي داره

خداجون شكرت به خاطر همه خوبي هات😍❤️