سلام دوستان عزیز ... به کمکتون احتیاج دارم ... تقریبا سه سال و نیمه اقدام به بارداری کردم ولی بی نتیجه بوده تا اینکه اینماه ۲۹ سیکلم بی بی هاله انداخت و چند روز بعدش هاله ش پررنگتر شد سیکلم ۳۰ روزه س ... تو ۳۵ سیکلم رفتم آزمایش بتا دادم ۲۰ بود و زد که مشکوکه و امروز بعد از گذشت چهار روز دوباره آز رو تکرار کردم شده بود ۲۵ و دکتر آزمایشگاه گفت احتمالا خارج رحمی باشه رنج آزمایشگاه بالای ۲۵ مثبته ... در ضمن اصلا لکه بینی و درد شدید ندارم فقط سینه هام و کمرم درد میکنه ... توروخدا کسی بوده مثل من بتاش دیر به دیر رفته باشه بالا و الان باردار باشه یا نی نیش دنیا اومده باشه ... خواهشا کمکم کنید
در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه کم کم تحرکی داشت که خوب شد ... متفورمین خوردم .. و چند دوره هم لتروزول و یه دوره هم کلومفین و امپول hmg ...و سینال اف ... که با هیچکدوم نتیجه نگرفتم این ماه هیچی نخوردم وکلا بیخیال شدم که اینجوری شد
در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔