2777
2789

من به پدرشوهرم خیلی احترام میزارم ولی پدرشوهرم اکثرا جوابمو نمیده یجوریه سلام واحوال پرسی بزوره واجباره خواهرشوهربزرگمم که قهره با اینکه اون مقصره بود خودش الکی بدون هیچ دعوایی قهر کرد یکساله آشتی نمیکنه من چند دفعه سلام کردم جواب نداده یا بزور ولی خب آشتی نمیکنه حالا پدرشوهرم نمیدونم چرا با من اینجوری البته با بابام سر عروسی اینا مشکل داشت خب خوب شده بودیم ولی الان اینجوری نیست مثلا اسم بابامو میگه بدون آقا یا در مورد خانوادم صحبت میگه با شوهرم یجوریه من یه احساس بدی پیدا میکنم مثلا حرف از مادربزرگم بود گفت آره زن فلانی نگفت مادربزرگ نمیدونم چیکار کنم 

کار با گوشی سراغ داشتین ممنون میشم بهم بگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم بینتون چی گذشته 

ولی حس میکنم اشتباهت بیشتر از یکبار بوده که برخوردشون اینجوری شده

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
کل مردم ایران با خواهر شوهر مادر شوهر مشکل دارن

من مادرشوهرم و خواهرشوهر کوچیکم خوبن نمیگم عالی عالی ولی خوبیم با هم ولی پدرشوهرم میخواد کینه ای از بابام داره رو سر من خالی کنه هر بی احترامی تا الان تحمل کردم بعضی وقتا نمیکشم

دوسِت ندارن ، مجبوری سلام کنی ؟ مجبوری وقتی میاد خونت، پیشش بشینی ؟ معلومه کینه ایه ، از حرفای اون شب بابات کینه به دل داره و همچنین از قهرت با دخترش ، آدمای اینجوری غروره کاذب دارن ، هرچقدر خودتو واسشون خورد و کوچیک کنی ، بیشتر باد میکنن ، میخوام صدسال سیاه خواهرشوهرت آشتی نکنه ، یه مزاحم کمتر .اون باید به فکر رابطه خواهر برادریش باشه ، تو چرا برات مهمه 

نمیدونم بینتون چی گذشته ولی حس میکنم اشتباهت بیشتر از یکبار بوده که برخوردشون اینجوری شده

من اشتباه خاصی نکردم ببین بابام به پدرشوهرم میگه مهریه چند تا سکه خوبه بعد که پدرشوهرم میاد خونمون بزرگترا مهریه رو یه چیز دیگه می‌نويسن اینم کینه از اون روز داره

من اشتباه خاصی نکردم ببین بابام به پدرشوهرم میگه مهریه چند تا سکه خوبه بعد که پدرشوهرم میاد خونمون ب ...

خب دیگه

میگم موضوعات همون یکی نیست 

اینا دیگه رو شما حساس شدن 

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️