2777
2789
عنوان

مهمونای جهنمی

248 بازدید | 20 پست

امشب دو تا خانواده مهمان ما بودن یکیشون 2تا بچه 7ساله دوقلو دختر پسر

یکی دیگه یه پسر8ساله داشتن

این سه تا بچه از دیوار راست بالا رفتن دیگه داشتن خونه رو خراب میکردن، پدر مادراشونم عین خیالشون نبود.بعد جالبه بچه ها هی میرفتن تو پارکینگ بازی میکردن عرق میکردن بعد میومدن خونه زیر کولر میشستن. بعد من به ماماناشون گفتم فلانی جون بچه مریض نشه عرق داره. خندید گفت نبابا اینا آب بندی شدن؟ آب دیده شدن؟ یه همیچین چیزی

اینا به کنار. سر شام ما نوشابه آوردیم بچه ها همه گفتن نوشابه نوشابه، سر اینکه کی اول بگیره مسابقیه دادن نوشابه رو ریخت رو سفره😂بابای دو قلو ها هم چند بار از غذا ایراد گرفت که نمکش کمه، آب خورشت زیاده و... 

من امروز کلی سلیقه به خرج دادم  سه تا سینی مزه درست کردم. بعد من همینکه از آشپزخونه پامو گذاشتم بیرون بابای دوقلو ها داد زد نیار نیار نیار، بچه های من مریض میشن.ولی خب دیر گفت چون همه دیدن بعد بقیه گفتن حالا اشکال نداره دیگه بیار. بچه ها آوردم چشمتون روز بد نبینه آوردن سینی همانا و حمله بچه ها همانا و غر غر کردن اون پدره همانا. هی پدره گفت این چرت و پرتارو وایه چی خریدین، اینا کلی ضرر داره، ما اصلا توو خونه ازینا نمیخوریم فلانی(اسم زنش) اینارو بگیر نزار بخورن. وهی بچه هاشو تهدید میکرد که اگه مریض شدین من شمارو ال میکنم بل میکنم. تو دلم گفتم نمیخری واسه بچه هات که شبیه نخورده ها حمله کردن. تنها چیزی که تونستم بگم این بود که اگه بچه هاتون مریض شدن بختطر خوراکی نیست بخاطر بیخیالی شماست که هی بچه ها با عرق اومدن زیر کولر. 

بچه ها من امشب کارد میزدی خونم در نمیومد. انقدر برای بابام ناراحت شدم که نگو. چون فقط همون چرت و پرتی که آقاعه گفت خداشاهده یک میلیون و خورده ای شد. از اون طرف انقدررر پیش نامزدم خجالت کشیدم که هزار تا رنگ عوض کردم. آخه مگه میشه مرد 40ساله تو دهنش یه تشکر نباشه؟

یبار ماه رمضون هم دعوتشون کردیم همین بلاها سرمون اوند تاپیکشو زده بودم ولی چون کاربریمو عوض کردم پیامام نمیوند اگه خواستین اونم واستون میگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این پدر سم خالصصص بوده یه وقت شماها مسموم نشده باشین 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹