2777
2789

من میخام یه نصیحتی بکنم به دخترای جوون که علاقه به ازدواج و بچه دارن.اگه خواستگار خوب و هم شان خودتون دارین تا ۲۵ سالگی دیگه ازدواج کنین تا قبل ۳۰ هم دو تا بچتون رو بیاریید دیگه پرونده ازدواج و بچه رو ببندید. 

عزیزم یه نسخه رو برای همه نمیشه پیچید

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

مشکل اینه مثلا من طبق برنامه ام تازه ۲۵ سالگی به شرایطی میرسم که خواستگار خوب برام میاد مثلا الان مهندس کارمند بانک اینجوری میاد اونجور که دوست دارم نه

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه اینجوری تا ۳۵ هم بچه ها از اب و گل دراومدن اگه دلتون خواست میتونیین بچسبین به یه کاری. یا اگه دلتون می خواد خونه دار باشین میتونین خیلی راحت به باشگاه و تفریح و سفر و قرتی بازیای خانومانه برسین خیلی خوبه اگه کسی تو همچین شرایطی بتونه زندگیش رو جلو ببره. 

منظورم اینه اگه واقعا شرایطشو دارین و مرد مناسبو پیدا کردین دیگه فس فس نکنین. حالا خیلیا هم هستن مثه من خاستگار درست درمون زود گیرشون نمیاد دیگه مجبورن بمونن یا دیر ازدواج کنن دیگه اون دست قسمته. ولی اونی که قسمت خوبی گیرش اومده  به نظر من تا ۲۵ دیگه خودشو راحت کنه

با ادم درست ازدواج کنید ادم درست رابطتون رو پیدا کردن مهمتر از سنه

دقیقا اگه اون ادم درسته تا ۲۵ پیداش بشه عالیه. چون برای خانمی که دلش  بچه میخاد بهترین سن مادر شدن زیر ۳۰ هست. اگه خانمی فقط دلش بخاد ازدواج کنه ولی بچه نخاد هر وقت ازدواج کنه عالیه . حتی ۷۰