2777
2789
عنوان

نظرتون درباره بستری شدن چیه

192 بازدید | 23 پست

من حالم اوکی نیست

خیلی افکار‌خودکشی دارم اینا هیچی

خیلییی کلافه میشم‌شدیدا‌کلافه میشم و هربار تعداد زیادی قرص میخورم روانپزشکم میگه باید برای تنظیم‌داروها بستری بشی ولی یکی راضی کردن خانواده ک من انقدر حالم مزخرفه سخته یکیم دیدگاه جامعه اخه قبلا ی تاپیک دیدم نوشته بودن اگر کسی که بیمارستان اعصاب بستری بوده باهاش ازدواج میکنید یانه و‌جوابای جالبی نبود دارم روانی میشم خیلی کلافم خیلی خستم حوصله خوذمم ندارم دکتر قرصامو بیشتر کرده مامانم میگه دوست ندارم قرص بخوری خیلی ب این فکرمیکنم ک‌زندگیمو تموم کنم‌ راحت شم ازاین وضعیت الانم ازبس کلافم‌باز میخوام برم قرص بخورم ولی اینجوری پیش برم ب زندگیم گند میزنم

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

اول پیش یه دکتر دیگه هم ویزیت شو 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول پیش یه دکتر دیگه هم ویزیت شو

بخاطر اینکه وقتی حالم بده دوز‌نامشخص قرص میخورم نظر روانشناسمم همینه👩🏻‍🦯 

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
چه ایرادی داره؟ شما قلبت جراحی بخاد بستری نمیشی؟ پای مرگ و زندگیت وسطه ، باید دارو درمانی کنی عزیزم ...

چهارساله دارم دارو مصرف میکنم ولی الان ک قرصام‌بیشتر شده مامانم میگه نگیر نخور قطع کن 

حالم افتضاحه ولی مگه قبول میکنن

ولی بحث اعصاب روان فرق داره 

شوهر منم دوقطبیه درکت میکنم خودمم حالتام مثل توئه،از بستری نترس ب حرف اطرافیان هم گوش نده هیچ چیزی مهمتر از حال خودت نیس

من بزودی مادر میشم ،دوستان دعام کنید بزودی مادر بشم😍

اگه حالتو بهتر می‌کنه برواصلا به این که دارو‌نخور گوش نده

اخه چهررساله ک‌قرص میخورم تراپیم میرم ولی حالم بهتزنمیشه

چهارساله دارم دارو مصرف میکنم ولی الان ک قرصام‌بیشتر شده مامانم میگه نگیر نخور قطع کن حالم افتضاحه و ...

عزیزم دارو رو قطع نکن خودسر زیر نظر پزشک کم میکنه

شوهر منم دوقطبیه درکت میکنم خودمم حالتام مثل توئه،از بستری نترس ب حرف اطرافیان هم گوش نده هیچ چیزی م ...

میدونی نظرات مثبتی راجع به بستری نبود 

و اینکه اگر حالم بهتر نشد چی‌فقط ی موضوع میشه برای سرزنش خودم اینکه من ادم روانیم ک بستری شدم این دیدگاه درست نیست ولی حس میکنم ی نوع شکسته گاهی اوقات میگم‌شاید‌بهتر‌باشه خودمو‌بکشم تا بستری شم 

راضی کردن خانوادمم ک بماند

چهارساله دارم دارو مصرف میکنم ولی الان ک قرصام‌بیشتر شده مامانم میگه نگیر نخور قطع کن حالم افتضاحه و ...

وای فقط اونجایی که میگن قرص را نخور تلقین کن به خودت که خوبی!!!!!! والا من یه مقطعی خودم از دکترم خواستم بستریم کنن ، نکرد . یه زمانی افسردگی حاد داشتم و اضطراب خیلی بالا . زندگیم یه جهنم واقعی بود . الان فقط سرکوب و کمی کنترل شده 

راستش منم همیشه از بستری شدن شوهرم واهمه دارم تو دلم عزا میگیرم برام خیلی سخته،همش میگم خدا نکنه روزی بستری بشه😭😭 اما خب چاره چیه گاهی چاره بستریه

عزیزم دارو رو قطع نکن خودسر زیر نظر پزشک کم میکنه

کم نمیکنه میگ نباید قطعشون کنم 

وای فقط اونجایی که میگن قرص را نخور تلقین کن به خودت که خوبی!!!!!! والا من یه مقطعی خودم از دکترم خو ...

همش میگن دیدگاهت سبک زندگیتو درست کن حالت خوب میشه

باورت میشه من حتی حوصله غذاخوردنم‌ندارم‌هیچ درکی ندارن  چیزی نمیگم فکرمیکنن خوبم تا میگم حالم بده میگن تو کی‌خوب‌بودی‌تصلا