2777
2789
عنوان

کسی اینجا ال اس دی میزته

81 بازدید | 16 پست

یا کسیو دیده که زده باشه حالاتش چجوریه

🦁💚🤍❤️دلم میخواهد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به بعضی عقاید را توهین به شعور خودم میدانم.                  لطفا افراد مذهبی تو تاپیکم نیان و زیر پست های من نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

چی هست؟!

خواهشا اونایی ک نمیدونن برن تاپیک بعدی

🦁💚🤍❤️دلم میخواهد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به بعضی عقاید را توهین به شعور خودم میدانم.                  لطفا افراد مذهبی تو تاپیکم نیان و زیر پست های من نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اینطور که متوجه شدم زمان خیلییی سریع میگذره... یکی برام تعریف کرده بود، شب اومده خوابیده خونه، ...

چرا همش میگن خطر ناکه شاید موقع مصرف بمیری یکی گفته بود ی لیوان اب جلوش بوده فکر کرده تو دریا داره خفه میشه و مرده واقعین اینا؟

چرا همش میگن خطر ناکه شاید موقع مصرف بمیری یکی گفته بود ی لیوان اب جلوش بوده فکر کرده تو دریا داره خ ...

اها ال اس دی رو اره میگن احتمال خطر مرگ هست، دوزش خیلییی بالاعه!! و من شنیدم شاید یک یا دو بار نکشه، اما بار سوم در سال سنگ کوب میکنه! خیلییی دوزش بالاعه. یچیز عجیبیه

اها ال اس دی رو اره میگن احتمال خطر مرگ هست، دوزش خیلییی بالاعه!! و من شنیدم شاید یک یا دو بار نکشه، ...

اگه خیلییی کم مصرف شه چی

خوب تاپیک توجای عمومی گذاشتی منم‌اومدم برام سوال شد چیه حوصله نداری جواب بدی تاپیک نزن

خب گوگل که داری میتونی ی سرچ بزنی

خوب پس خودتم‌تاپیک نزن گوگل سرچ کن دیگه

من تجربه میخوام

اگه خیلییی کم مصرف شه چی

اگه تو فکرشی که استفاده کنی نکن... اونکه من دیدم ال اس دی گذاشته بود، ( البته دو نوعه، یکی ورق زیر زبونی یکی کشیدنی) کشیدنیه خییییلییی خطرناااکه، زیر زبونیه هم همینطور!! اون ورق زیر زبونی گذاشته بود و از مرگ جون سالم به در برده بود و خودش تعجب میکرد که خدا چه رحمی کرده بهش!! 

اگه تو فکرشی که استفاده کنی نکن... اونکه من دیدم ال اس دی گذاشته بود، ( البته دو نوعه، یکی ورق زیر ز ...

چجوری شده بود مگه

چجوری شده بود مگه

خودش داشت تعریف میکرد، من ندیدمش...داشت در مورد اشتباهاتی که کرده بود میگفت انگار هم صحبت پیدا کرده بود... و نمیرفت دیگه سمت این چیزا... چمیدونم، اصلا حواسش انگار به اطراف نبوده... توهم میزده... ولی یه مدل ماشروم باید باشه و چند برابر بدتر از گل حواسو تحریک میکنه...  چرا انقد میپرسی؟