2777
2789
عنوان

این گوی های یخ برای صورت خوبه

149 بازدید | 5 پست

این ماساژورای یخی برای جوش صورت و بستن منافذ میگم

عکسشو میذارم پست بعدی

بنظرتون این بهتر از یخ عمل میکنه یا نه مث همه و پول دور ریخته؟ 

نمیدونم بخرم یا نه اخه یخ رو در حالت عادی زیاد استفاده نمیکنم خیلی سخته گرفتنش و اینا نمیدونم این چجوریه

ممنون میشم کسایی که استفاده کردین راهنمایی کنین💖

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

.

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

من اومدم یه بار بخرم تو نظرات دیجی نوشتن شکست تو اینستا دیدم تو صورت طرف شکست ترسیدم ،

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اومدم یه بار بخرم تو نظرات دیجی نوشتن شکست تو اینستا دیدم تو صورت طرف شکست ترسیدم ،

واییی😨

ولش کن پس همون دوتا یخ میندازم تو اب صورتمو میکنم توش😅

واییی😨ولش کن پس همون دوتا یخ میندازم تو اب صورتمو میکنم توش😅

سنگ ماساژ هست از اونا بخر بزار فریزر

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم