2777
2789
عنوان

اسنپ

93 بازدید | 5 پست

دوستان من تا حالا راحت اسنپ میگرفتم، الان فردا صبح می‌خوام جایی برم با بچه یکسالم، البته نمیخوام شوهرم بدونه که جایی رفتم، چون کلا شوهرمم از قبل رو اسنپ حساس بود می‌گفت سوار نشو، اما این قضیه دختره که پیش اومده میترسم اسنپ بگیرم چکار کنم؟

اسنپ خوبه شخصی سوار نشید

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو

ولی به همسرت اطلاع بده

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک