2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رشد قدی موهام خیلیییی کمه چه کنم

اول ی آزمایش بده ببین کمبود ویتامین چیزی نداشته باشی 

اگه آزمایشت اوکی بود مشکلات هورمونی ام نداشتی 

هر دو ماه یکبار نوک گیری کن با قیچی وروغن تراپی تا جایی ک میتونی در طول روز هم موهاتو باز نزار بباف مخصوصا موقع خواب

اینطوری موهات سالم میمونه اگ مثلا کمبود آهنو ویتامین دی داری حتما باید قرصشو مصرف کنی بعدش خودت متوجه تغییرات میشی 

موی شکننده؟

از اتو و سشوار با حرارت زیاد استفاده میکنی یا دکلره یا با آب داغ میشوری اگ اینارو انجام می‌دادی دیگ انجام نده

موهات خشکه بخاطر همین شکننده هست زیاد موهاتو نشور شامپوی مناسب موهاتو استفاده کن   روغن تراپی کن همیشه

آزمایش هم بده اگ میتونی ببین ویتامینی چیزی کم نباشه بدنت 

اب هم ب اندازه کافی مصرف کن در طول روز

من موهام تا نزدیک کمرمه ریزشش طبیعیه روزی ۲۰ تا ولی موهای خیلی ریز  در حد یک بند انگشت یا دو بند انگشت که ریشه داره یه طرفش یعنی شکسته نشده هم با شونه میاد دلیلش چیه؟ موهامو میبندم هم کف سرم درد میگیره

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
من موهام تا نزدیک کمرمه ریزشش طبیعیه روزی ۲۰ تا ولی موهای خیلی ریز در حد یک بند انگشت یا دو بند انگ ...

عزیزم موهات و پوست سرت حساسه  ب هیچ عنوان موهاتو محکم نبند و از کش موی ساتن استفاده کن .

عزیزم موهات و پوست سرت حساسه ب هیچ عنوان موهاتو محکم نبند و از کش موی ساتن استفاده کن .

اره نمیدونم دلیلش چیه از دکتر وقت گرفتم تا وقتم برسه دیوونه شدم میخوابم پا میشم رو بالشت پر مو ریزه😔یا بعد حموم نمیتونم ببندم اصلا ریشه موهام درد داره 

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤