2777
2789
عنوان

امیدوارم یجا خیلی بد تحقیر شن

122 بازدید | 11 پست

علت این تاپیکم اینه که شبی فقط نیاز داشتم یجا این حسمو بگم، دیروز رفته بودم تور یکروزه برای رفتینگ شهر کرد، تنها رفتم ، اکثر ماشین باهم اشنا بودن انگار تور رفاقتی بود بیشتر نمیدونم، من وزنم بالاس و قدم بلنده، الان شبی داشتم فک میکردم چقددد تو این یه روز مسخره مردن هیکل منو با اینکه خیلی با کسی حرف نمیردم ینی مثلا خیلی راحت و اشنا نبودم که هی بگم و بخندم و تو چشم باشم اکثرا تنها بودم، یارو پررو پررو تو صورت من داره به رفیقش میگه یه بازوش اندازه منه (درحالی که انقدارهم نیست چاقم ولی جون قدم بلنده خیلی گنده نیستم کلا همه اعضای بدنم کشیدس) یا مثلا دارم از کاشین پیاده میشم وسیله دستمه جلو ماشینم شلوغه یارو برگشته میگه ماشالله مثل خاور .. 

خیلی واقعا اونایی که ظاهر یکی دیگه رو مسخره میکنید ادمای پستی هستید اینو بدونید، امیدوارم تک تک اونایی که برای خنده تو این تور ظاهر منو مسخره کردن یجا خیلی بد تحقیر شن خیلی بد. شبی دارم گریه میکنم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بهت قول میدم این حرفا بوی حسادت میده بیشتر ... ماشالله بهت . عاشق خودت باش. من آرزومه درشت هیک ...

من اصلا درک نمیکنم چرا باید چاقی مشخره شه مگه من قد خیلی کوتاه چندتا از خانمای اونجا یا دندونای داغون اقایون رو مسخره کردم؟؟ 

نمیدونم چیش بامزس این موضوع چاقی ینفر

من اصلا درک نمیکنم چرا باید چاقی مشخره شه مگه من قد خیلی کوتاه چندتا از خانمای اونجا یا دندونای داغو ...

اصلا بامزه نیست ....ولی خب باید یه جوری این سوزش خودشون رو رفع کنن دیگه . من یه دوستی دارم قد ۱۷۸ وزنش هم ۹۰ حدودا . ماششششاللله بهش بیرون میریم از تو ماشین همه زل میزنن بهش. ابهت خالصه . کسی جرات نمیکنه بهمون بگه بالای چشت ابرو . ما که آرزومونه سایز اون بودیم.

دارم فک میکنم من تنها نظرایی که تو این تور دادم یکی به یه دختره گفتم ساعتت قشنگه، به یه زنه هم گفتم سبز بهت میاد، 

همین و بس نه کمتر نه بیشتر

ولی تنها چیزایی که خودم شنیدم مسخره شدن وزنم یوده

پارو بزن لاغر میشیا

وزن قایق سنگینه یکی رو باید کم کنیم

و..

اصلا بامزه نیست ....ولی خب باید یه جوری این سوزش خودشون رو رفع کنن دیگه . من یه دوستی دارم قد ۱۷۸ وز ...

نکه این موضوع برام مهمه باشه یا فک کنی دنبال دوست پسر بودم و واقعا هم نیستم ولی مثلا تو همین طور پسرایی که اصلا باهم حرف نزدیم حتی در حد سلام 

حتی در حد دونستن اسم داشتن خودشونو هلاک میکردن برای دخترای دیگه ولی من نامرعی بودم

تازه صورتم قشنگه

موهام فره

سفیدم

کلا نمیدونم دیدگاه به  چاقی چرا انقد بده

شما شاید مخدود شخصی باشی که داری نظر مثبت میدی

ولی بقیه اکثرا واکنششون منفیه

مهم نیست درکل ولی مثلا یدقه شبی یادم اومد پسره تو روی خودم همچین چیزی داره میگه واقعا یجوری شدم

ینی تو با خودت نمیگی این دختر تنها اومده اینجا نشسته این چه حرفیه تو صورتش دارم میزنم 

نکه این موضوع برام مهمه باشه یا فک کنی دنبال دوست پسر بودم و واقعا هم نیستم ولی مثلا تو همین طور پسر ...

متاسفانه حیوون زیاده که حرف دهنش رو نمیفهمه . به کتفت هم نگیرشون . پسرهای ریزه میزه داغون بایدم به دخترهای درشت حسادت کنن