2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید فکر میکنید منه متاهل تو درس موفق میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله چرا ک‌ نه

من خودم رشتم تجربیه امسال دیپلم میگیرم

اگه شما بتونی واقعا واقعا از صفر صفر شروع کنی ب خوندن و یکسال کامل درست بخونید میتونین خودتونو از صفر کلییی بالا بکشین اصلا غیر ممکن نیست 

ب شرطی ک با برنامه ریزی باشه تایم مطالعه بالا بره

سابقه عجیبی ندارم ، یه معدله که ترمیم میزنم ، تو این سه سال چیزی نخوندم و شب امتحانی خوندم ولی هیچکد ...

«منِ متاهل»

«وقت بذارم»

بنظرم باید هنوز پایه ای تر بخونی برای کنکور

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

سلام عزیزم وقت شما بخیر.

شرایط شما حقیقتا سخت و دشواره. 

ولی رسیدن به هدفتون غیر ممکن نیست.

یکی از هم دانشکده ای هام یه دختر پنج شیش ساله داره و ترم ۲ هوشبری روزانه میخونه.. شرایطشون اونقدر سخته که دختر خانمشو سر کلاسا میاره اغلب اوقات حتی...

اگر اراده کنی حتما میرسی، اما صبر میخواد

ممکنه سال اول و حتی دوم نرسی با توجه به اینکه هدف سختی رو انتخاب کردی، اما نه توش نیست

موفق باشی❤

من آدم‌هایی رو دوست دارم که از صدای بارون🌧، تماشای غروب خورشید🌅، بوی قهوه تازه دم‌ شده☕، شب های پرستاره🌠، صدای قدم‌های پائیز🍁، و خوندن یه غزل📖، هیجان‌زده می‌شن.

موفقیت فرد متاهل بستگی زیادی به یارش داره که همراهش باشه یه پسره میشناختم ازدواج کرد بعد ازدواج اینق ...

همسر من همراه نیست

ولی سنگی هم نمیندازه

ولی خب کلاس کنکور و اینا نمیتونم برم

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤

دندونپزشکی که بعید میدونمالبته من خیلی سال پیش کنکور دادم. اما میتونی درس بخونی رشته‌ی خوب قبول بشی ...

حاضرم روزانه ۱۵ ساعت وقت بزارم ، یعنی شرایطش رو دارم اینکارو بکنم ولی نمیدونم میشه یا نه

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤