2777
2789

سلام به همه دوستان 🥰 

حوصلم سر رفته بود گفتم تاپیک بزنم چیزی هم باشه تکراری نباشه 

تا حالا شده با خواهر یا برادرتون دعوا کنید؟ تعریف کنید یکم دور هم میوه و شیرینی هم آوردم 😂 

خودم دوران مجردی زیاد هم خوردم هم زدم ولی خوب خواهرم درشتر منه با اینکه من خواهر بزرگم ولی الان که متاهل شدم خیلی خوبیم و دل تنگ هم میشیم 😂

اختلاف نظر وعقیده بله، کتک کاری نه

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو خواهرم بیشتر اوقات در حال تیکه تیکه کردن هم هستیم گاهی خودش رو چنگ میزنه نگاه بهم می‌کنه میگه مامانننننن😂🤣🤣🤣 دیگه مامانم می‌دونه دورغ میگه چیزی بهش نمیگه ولی خب خیلی ناراحت میشم وقتی که دعوا میکنیم

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›

منو خواهرم بیشتر اوقات در حال تیکه تیکه کردن هم هستیم گاهی خودش رو چنگ میزنه نگاه بهم می‌کنه میگه ما ...

هم کتک میزنه هم درخواست کمک می‌کنه 😂 معلومه بد عصبانی میشه ولی بعدش نزدیک گریه کنه درسته ؟😂 

کدومتون زورش بیشتر 

خونه مامانمیم. بعد از شام اومد کلی غر غر کرد و دعوا فردا هم میخواد بره در حالیکه میخواست بمونه. تازه با اون خواهرم حرفش شده بود، چرا به من گیر داد و از فعل جمع استفاده کرد و نمیدونم.

خواهرم که مجرد بود گاهی وقتا انقد دعوا میکردیم گیس و گیس کشی بود کارمون😵‍💫😂😂ولی خب خیلی باهمم صم ...

پس شما خواهر کوچکتر هستین 

فکر کنم زورت باید بیشتر خواهرت باشه درسته 😂 

آره خوب این دعواها هست ولی فراموش میشن گاهی هم تعریف میشه کرد و دونفری بخندید به خاطرات گذشته 

هم کتک میزنه هم درخواست کمک می‌کنه 😂 معلومه بد عصبانی میشه ولی بعدش نزدیک گریه کنه درسته ؟😂 کدومتو ...

هیچ وقت گریه نمی‌کنه 

یه اتفاقی پیش بیاد شروع می‌کنه منو مسخره می‌کنه میگه گریه نکن وقتی مثل سگ همو بزنیم البته من بیشتر کتک بخورم گریه می‌کنه 🤣🤣🤣 مادرم بهش حرف میزنه

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›