2777
2789

من هفته ای یکی دوبار میرم خونه مادرم کلا از وقتی میرم کار میکنم تا برگردم دستمال میکشم جاروبرقی میکشم حیاط رو میشورم ظرف میشورم سینک میشورم گاز تمیز میکنم… خونه اشون دو طبقه هست خیلی سختمه کلی خسته میشم… خواهرم شاغله عین ملکه ها میاد و میره البته شوهرش خوب نیستش خب دلیلی نمیشه که کار نکنه … هر مهمونی هم بیاد برای مادرم زنگ میزنه من برم پذیرایی کنم کار کنم… دیروز کلی خودم کار و برنامه داشتم زنگ زد گفت گفت داره مهمون میاد زود بیا منم رفتم برگشتم جونم داشت در میومد ( به خواهرمم زنگ نمیزنه ها😔) کلا کارای خودم میمونه منم درس میخونم اصلا وقت نمیکنم هم عصبانی میشم همم دلم میسوزه میگم مادرمه عزیزمه کلی برام زحمت کشیده ولی خسته هم میشم😭😭همه اینطورین یا من اینطوریم؟ خواهرم اصلا هیچ کاری نمیکنه… مامانمم میگه حوصلم نمیکشه کار کنم همش در حال بیرون رفتن و پیاده رویه

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو مادرت خودش کار هاش رو بکنه وگرنه افتاده تر میشه و سنش بره بالا تر کمر درد و پادرد سخت میگیره برا سلامتی خودش خوبه 

چند سالشه؟

اگه برای خونه دار شدنم صلوات بفرستین منم براتون میفرستم❤❤❤❤❤❤❤❤🙏
نه والله میرم میشینم یه چای و میوه میخورم برمیگردم خونم

کار نمیکنی؟

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
بگو مادرت خودش کار هاش رو بکنه وگرنه افتاده تر میشه و سنش بره بالا تر کمر درد و پادرد سخت میگیره برا ...

۶۰ سالشه

من شاغلم خواهرم ندارم بنده خدا خودش همه کاراش دو می کنه البته کلا کاری و بسیار تمیزه نشده کاری داشته باشه اصلا بخوام کمک کنم همیشه دسته گله خونش گاهی تو کارای خونه منم کمک می کنه 

شما هم به خواهرت پیشنهاد بده کارگر بگیرین چون هر دو شلوغه سرتون اگر نمیتونه کمک کنه مالی هزینه کنه 

نه اگه یه روزه بخوام برم که میرم میشینم فقط ولی دو سه روز بخوام بمونم ظرف میشورم جارو میزنم سرویس بهداشتی هم میشورم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
نه مامانم همیشه وضع خونه زندگیش از من منظم ترومرتب تره یکی میخواد به من کمک کنه🥴

به خدا خونه زندگی منم بهم ریخته هست اصلا نمیرسم به کارای خونه خودم