2777
2789
عنوان

طرز برخورد با پسر بچه ایی که دوست داره رژ لب بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 39 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچست سخت نگیر اتفاقا بزن ببرش بیرون نظرش عوض میشه ببین من پسرم پنج سالش بود گیر داده بود کاش دختر بودم لاک میزدم دامن میپوشیدم تل میزدم دیگه کلافم کرده بود یه بار رفتبم بیرون براش تل و لاک خریدم خودشم رنگ زرد انتخاب کرد تل گرون هم بود فلزی زد سرش گفت چرا موهام و سرم درد میکنه ؟ گفتم در نیاری ها مگه نمیخواستی دختر باشی اومد خونه تل رو اندخت وسط اتاق بعد لاک زدم براش فرداشم رفت مهد اومدنی دیدم دستاش تو جیب شلوارکش هست گفتم چیه مامان گفت مامان تو رو خدا اینا رو پاک کن خجالت میکشم و همون شد دیگه نگفت گفتم حالا دامن میخوای گفت نه 😅

گفتم‌میگه اگه منم‌در آینده از ایران برم‌پس میتونم‌ رژ بزنم؟

بگو حالا تا اون موقع 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بعد هم چرا بچه ۶ ساله باید ویدیوی خواننده ی مردی رو ببینه که رژ میزنه؟ نذارید ببینه.

دیدین که چقدرم زیاد شده

اینستا پر از مردهای زنانه پوش

خیلی هم کلیپای طنز بامزه میزارن

و واقعا برای ذهن بچه ها بداموزی داره

قبلنا چقدر خوب بود،مردا کسر شان میدونستن زنونه بپوشن 

بچست سخت نگیر اتفاقا بزن ببرش بیرون نظرش عوض میشه ببین من پسرم پنج سالش بود گیر داده بود کاش دختر بو ...

عاشق رونالدو...میگم‌مگه رونالدو ماتیک‌میزنه

عاشق رونالدو...میگم‌مگه رونالدو ماتیک‌میزنه

اصلا نگ نه و تو پسری و ... الان پسر کوچیکم گیر داده موهام رو میخوام رنگ کنم ۷ سالشه میگه مثل فوتبالیستا گفتم باشه مامان بزرگ شدی میتونی تصمیم بگیری دوست داشتی رنگ کن