2777
2789
عنوان

عقد خواهر شوهرم موهام از ته میزنم

534 بازدید | 36 پست

سلام بچ ها من عقد خواهر شوهرم نزدیک بعد یک ماهی بود اصلا نمیدونستم این عقدش ب سرم زد موهام بزنم هم برا حال و هوام چون افسردگی گرفتم هم ب پول موهام ب شدت احتیاج دارم... 

خودمم مو کوتاه خوشم میاد 

الان موهام میخام پسرونه کنم موهام خیلی قشنگ طوری که هرکی میبینه سریع خوشش میاد و راجبش حرف میزنه اما من از ریزش داعش و سردرد ها خستم

بنظرتون بده ک موهام بزنم پسرونه و رنگ کنم؟ 

یعنی زشت میشه 

البته مو کوتاه خیلی بهم میاد موندم نگید تا عقد صب کن چون ده روز دیگست منم مشکلاتم زیاد نظرتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگی نگید تا عقد صبر کن 

میخای چیزی که دوسداری از دهن ما بشنوی..

نه چه بدی اگر بهت میاد بزن حالشو ببر باووو کی به کیه

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

اره از ته بزن 😑 چرا همچین عنوانایی میزنین فقط میخواین بقیه بیان تو تاپیکتون

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

حداقل پسرونه نکن ی مصری بزن خوشگل ی لباس مجلسی بپوش بهش بیاد 

فقط 41 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱