2777
2789

واقعا حسش میکنم،احساس میکنم اون بچه خودمم که حدود چهار سالشه و نشسته درونم و با صدای بلند و از ته دل گریه میکنه،این طبیعیه؟کسی هست مثل من باشه؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه جالب.  منم یه مدت همین بودم 

یه مدتی هم حس می کردم خود واقعی ایم یه گوشه ای خوابه و دیگه دل به زندگی نمی ده

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

دوقطبی دارم برا همین نمیدونم طبیعیش چطوره

گاهی با خودم حرف میزنم ولی فکر میکنم گاهی صدام خیلی مظلومه از درونم گاهی نه با توجه به احساساتم

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

علتش چیه؟

گریه از چی؟نگرانی از چی؟

علتشو پیدا کن و سعی کن مثل مادرها 

اون دختر کوچولو رو اروم کنی

بهش محبت کنی...

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
چه جالب. منم یه مدت همین بودم یه مدتی هم حس می کردم خود واقعی ایم یه گوشه ای خوابه و دیگه دل به زند ...

خیلی عجیبه،احساس میکنم به روح و روانم در دوران کودکی خیلی ظلم شده،خیلی کودکی بدی داشتم خیلی آزار روحی دیدم،کاش دختر کوچولوی درونم منو ببخشه بابت کودکی که نکردم

خیلی عجیبه،احساس میکنم به روح و روانم در دوران کودکی خیلی ظلم شده،خیلی کودکی بدی داشتم خیلی آزار روح ...

یه بار خونه مادرشوهرم بودم غیر مستقیم داشتن بهم بی احترامی می کردن و حرف هایی می زدن که واقعا دل منو له درد می اوردن.  بعد قشنگ حس کردم یه صدایی (با لحن جدی ولی ملایم) از درون بدنم گفت تو برای چی اینجا نشستی؟  گفتم برای اینکه یوقت روابط به هم نخوره!   بعد گفت گور پدر این روابط که تو باید له بشی که این روابط به هم نخوره! 

انگار ضمیر ناخودآگاه یا هر چی ، به صریح ترین وجه ممکن پیامش بهم رسوند. بعد این رفتارم خیلی نسبت به اونها تغییر کرد. 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

دوقطبی دارم برا همین نمیدونم طبیعیش چطورهگاهی با خودم حرف میزنم ولی فکر میکنم گاهی صدام خیلی مظلومه ...

رفیق منم‌خودمو گم کردم‌هرچی میگردم دنبالش پیدا نمیشه

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت