2777
2789

اول اینکه که از این محتوا تکراری خسته شدین رد کنید من تازه اومدم سایت به خدا فقط ذهنم درگیر بود  تاپیک دوم اینکه کاری ندارم از این شخصیت خوشتون میاد یا نه ولی به هرحال معروفه میلیارده و ظاهر موجه داری. و رفته یه زن معمولی گرفته. به نظرتون واقعا اگه شوهر شما همچین موقعیتی داشت ممکن بود سرتون منت بزاره؟ متاسفانه احساس میکنم شوهر من بود خیلی از بالا نگاه میکرد شاید اذیتمم میکرد اصلا تو کتم نمیره یکی برام ماشین ۲۰ میلیاردی بخره من نتونم براش جبران کنم😂🤣 خیلی شرمنده میشم همش منتظر میشم سرم منت بزاره ... مگه اینکه خیلی عاشق یکی باشی اینقدر هزینه کنی بی منت 

بگذار اینطور برات بگویم فرض کن ازدواج کرده ای و همسرت را دوست داری اما مجذوب شخص دیگری میشوی، اما این موضوع درک نشدنی است چطور میشود یک نفر شامش را بخورد و بعد یکراست به نانوایی برود و نان بدزدد؟!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلزار نه ولی مردای دیگه آره

من میگم شوهرم وقتی یه لباس معمولی هم میخرم میگه با پولای من حال میکنیا. حالا میگه شوخی.  ولی دارم تصور میکنم ماشین ۲۰ میلیاردی میخرید چیکار میکرد دیگه 

بگذار اینطور برات بگویم فرض کن ازدواج کرده ای و همسرت را دوست داری اما مجذوب شخص دیگری میشوی، اما این موضوع درک نشدنی است چطور میشود یک نفر شامش را بخورد و بعد یکراست به نانوایی برود و نان بدزدد؟!!

فکر نکنم زنش معمولی باشه ها مطمعنی

نه چون خیلی فضول و بیکارم پیگیری کردم. معمولی بوده. باباش کارمند بیمه بوده انگار عکس های دوران مجردیشم که پخش شد همش معمولی بود

شوهرمن همه ی کارتاش دست منه منتی نیست تازه میگم وظیفته،وضع مالیشم از خانواده ی من خیلی بالاتره

خداحفظش کنه همه چیز به اخلاق ادم بستگی داره خلاصه

منم نیم ساعت پیش تاپیک زدم پرسیدم چرا از این بنده خدا  بدتون میاد واقعا برام سوال بود طرفدارش نیستم ها طرفدار هیچ بازیگر یا فرد معروفی نیستم اما خب از نظر من کار بد یا ناپسندی نکرده ک مردم انقد ازشون بدش میاد فکر میکنم بخاطر حسادت اینهمه ازش بد میگن و توهین میکنن

اونم جدیدا فکر کنم حرصش گرفته همش میگه پز نیست سبک زندگیمه😂😂😂