2777
2789
عنوان

سکته ی مغزی و عفونت ریه

957 بازدید | 36 پست

بابا ۲.۵ماهه سکته مغزی شدید متوسط کرده،طرف چپ کاملا فلج ،هوشیلری داره ولی بلعش مشکل داره حرف خیلی کم میزنه،فیزیو تراپی میاد ولی فعلا نتیجه آیی نداده،غذا اصلا چند روزه با مصیبت میخوره تصمیم گرفتیم لوله بزاریم،حالا یه ماه پیش بستری کردیم ریه اش عفونت کرد نه روز موند ای سی یو اوردیم‌خونه خیلی ضعیف شدهژ

الان باز ریه اش خلط میاد نمی‌دونم از قبله یا باز غذا پریده

تصمیم گرفتیم دوباره لوله بزاریم و غذا بدیم 

بابا۷۵سالشه

غم دنیا تو دلمه 

یعنی بابام خوب میشه 

مثل قبل سر سفره بشینیم 

بخندیم 

ایوای خدا😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه، اون وضعیتی که گفتی خیلی سخت بهتر میشه. سکته مغزی شدید با فلج چپ و مشکلات بلع و عفونت ریه، معمولاً برگشتن به حالت قبل خیلی کم اتفاق میفته. باید صبر کنید و حداکثر تلاش رو بکنید، ولی واقعیت اینه که احتمالا دیگه مثل قبل نمی‌شه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

قدر سلامتی پدر و مادرتونو خیلی بدونین سلامتی سلامتی سلامتی خیلی مهمه

مادرمنم مریضه 

انشالله باباتون هر چ زودتر شفا پیدا کنه 😢💔🐤

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

نه، اون وضعیتی که گفتی خیلی سخت بهتر میشه. سکته مغزی شدید با فلج چپ و مشکلات بلع و عفونت ریه، معمولا ...

تو خیلی عجیبی

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

متاسفانه بعد یک ماه فوت کردن پدر منچون سرعت عفونت ریه شون بالا بود

بابای من اکسیژینش خوب هست،حالشو‌نگاه کردنی خوبه،ولی خلط داره ما دستگاه ساکشن خریدیم میکشیم،بابای شما هم غذا پریده بود؟چند سالش بود،

میگم من بدون بابام میمیرم😭

چطوری الان نبودنشو تحمل میکنی😭🥺