2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کراش ۱۲ ۱۳ ساله هاس 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                              

چون نمیتونن مثلش زندگی کنن 

حسادت جمع میشه به صورت نفرت ابراز میشه

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

والا به نظرم بيشتر مردم چشم ديدنش و ندارن

خودمم همین حسو میکنم من ک طرفدارش نیستم اما بدم میاد مردم یهویی انقد ب یکی گیر میدن درحالیکه هیچ کار بد یا ناپسندی نکرده

بدم نمیاد فقط رفتارای عجیبی داره نشون میده

قدرت بازیگریشم هیچوقت تقویت نکرد در یک سطح موند😅🤦‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

والا به نظرم بيشتر مردم چشم ديدنش و ندارن

ولی فالوور زیاد داره

یک قزاق طماع، بی رحم و بی شخصیت🤝 به کسی که ۸ سال از ایران در برابر بیگانه دفاع کرد و خودشم فرمانده بود میگن عرب پرست، ایران بخاطر تحریم نفت، ماهی های خلیج فارسو میفروشه به چین، چینم بهش کالا میده، بعد یه عده به این میگن فروش خاک! ولی به اونی که کوه های آرارات، دشت ناامید، اروند رود ، مناطق شمالی اترک،منطقه فیروزه، مغان، نمین، باغچه سرا، یدی اولر، دیمان، تازه کند، بهرام تپه، کویت، بحررررین و ...  داد رفت میشه وطن پرست😄 با اینهمه رسانه که دارن بعد از ۳ سال تقریبا ۵۰۰ هزار نفر بهشون وکالت دادن اونم تو اوج جوسازیا، این نشون میده مردم باهوشن.                                                    تاریخ رو از زبان بزرگانی چون هرودوت، گزنفون و ویل دورانت بشنو، اینهمه مقاومت بعضیا در پذیرش واقعیت عجیبه! امثال شما تجاوز به دختر مجرد قبل اعدام رو باور کردید ولی با سند حرف میزنیم ناراحت میشید🤣  مطالعه کتابهای تاریخی خیلی مهمه، حتما برید دنبالش، البته نه از پیجهای اینستا و کانالهای اونوری وگرنه باز تو پاچتون میکنن                                       دم ناسا گرم🤣🤣🤣🤣💚💚💚💚    نوروز در تابستان ۱۳۵۷ رو هرگز فراموش نمیکنم😂 برای زنمم کلاس یوگا زیاد تدارک میبینم🐷 من چرا برا شما مبارزه کنم؟ من جام خوبه،  شما مبارزه کنید اگه پیروز شدید، منم میام شاه بازی🤪

احساس میکنم اونایی که وضعیت مالی خوبی ندارن یه کمی نسبت بهش تحریک شدن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)