2777
2789

من محل خدمت فقط شهر خودم رو انتخاب کردم 

برای محل تحصیل هم باز خیلی شهر های دوری افتاده بود مجبور شدم علوم تجربی و زیست شناسی رو انتخاب نکنم😑 

به این ترتیب قراره انتخاب کنم:

شیمی

کارو فناوری 

ابتدایی 

بهداشت

نیازهای ویژه

نظرتون چیه ؟ خوب اولویت بندی کردم یا به نظرتون ترتیب بهتری هم میشه داشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پارسال محل خدمت و‌فقط شهر خودم زدم و پشیمونم :))امسال همه رو میزنم😂😂😂

چرا پشیمون ؟ کی آخه می‌تونه تو شهرستان خدمت کنه 

اگه تجربی بودی ترازت چند شده بود

چرا پشیمون ؟ کی آخه می‌تونه تو شهرستان خدمت کنه اگه تجربی بودی ترازت چند شده بود

چون احتمالش کمه و کلا آدم زندگی با خانواده نیستم 

۷۶۰۰😂😑البته اصلا جمع بندی نکردم فقط واسه نهایی خوندم

زیست و زمین تر زد به کارناممم

اشتباه نکن اینجوری امکان اینکه درنیای زیاده ، راه دور هم باشه خوابگاه میگیری ، شهر های هم بوم خودتم انتخاب کن

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

تربیت بدنی جا موند

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

تربیت بدنی جا موند

برای تربیت بدنی باید رشته خاصی کار کرده باشیم؟ یا همه میتونن انتخاب کنند؟  

آزمون اختصاصی مگه نداره من از صد کیلومتری ورزش رد نشدم میتونم انتخاب کنم؟😂

برای تربیت بدنی باید رشته خاصی کار کرده باشیم؟ یا همه میتونن انتخاب کنند؟ آزمون اختصاصی مگه نداره م ...

همه میتونن

ازمونش تیره

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)