2777
2789

میگم من یه شیر عسل خریده بودم ، داخل کنسروه،  تولید سنگاپور ، الان میخواستم بخورم دیدم تاریخ انقضا ۱۴ روز مونده ! در کل یک سال و سه ماه تاریخ انقضا داشته که الان ۱۴ روز مونده ! میتونم بخورم یا نخورم؟

بخور

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارم شام میخورم همزمان پروفتو دیدم غذا پرید گلوم خدا لعنتت نکنه🤣🤣

وای چرا😐😂🤣

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

جواب هوش مصنوعی 

اگر فقط **۱۴ روز به تاریخ انقضای کنسرو شیر عسل باقی مانده**، اما کنسرو **نشانههای فساد** (مانند بادکردگی، زنگزدگی، نشتی، بوی نامطبوع یا تغییر رنگ) ندارد، **معمولاً میتوانید آن را مصرف کنید**، اما با رعایت این نکات:  

### ✅ **شرایط ایمن برای مصرف:**  
1. **کنسرو باید کاملاً سالم باشد** (بدون فرورفتگی، بادکردگی، زنگزدگی یا بوی غیرطبیعی).  
2. **در محیط خشک و خنک نگهداری شده باشد** (گرما یا رطوبت زیاد میتواند کیفیت آن را کاهش دهد).  
3. **پس از باز کردن، طعم و بوی شیر عسل باید طبیعی باشد** (اگر ترش، تلخ یا کپکزده بود، دور بریزید).  
4. **بعد از باز کردن، باقیمانده را در یخچال بگذارید و حداکثر تا ۳-۴ روز مصرف کنید.**  

### ⚠️ **چه زمانی نباید مصرف شود؟**  
- اگر کنسرو **باد کرده** یا **نشتی** دارد (نشانه خطرناک باکتری بوتولیسم).  
- اگر پس از باز کردن **کپک، گاز یا بوی نامطبوع** دارد.  
- اگر برای **کودکان، سالمندان یا افراد با سیستم ایمنی ضعیف** است (احتیاط بیشتر لازم است).  

### 🔍 **نتیجه:**  
اگر کنسرو **علائم فساد ندارد**، میتوانید آن را حتی **تا چند روز پس از تاریخ انقضا** هم مصرف کنید. اما اگر شک دارید یا نشانههای غیرعادی دیدید، بهتر است دور بریزید.  

برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ... (کاربری از ۱۴۰۴ واگذار شده )

به نظرم نخورچون معلوم نیست تو چه شرایطی حمل و نقل و نگهداری شده تا رسیده اینجا

یعنی کلا خوراکی های تولید خارج رو به این دلیل که حمل و نقل مشخص نیست نباید خورد؟؟