2777
2789

میگم من یه شیر عسل خریده بودم ، داخل کنسروه،  تولید سنگاپور ، الان میخواستم بخورم دیدم تاریخ انقضا ۱۴ روز مونده ! در کل یک سال و سه ماه تاریخ انقضا داشته که الان ۱۴ روز مونده ! میتونم بخورم یا نخورم؟

بخور

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارم شام میخورم همزمان پروفتو دیدم غذا پرید گلوم خدا لعنتت نکنه🤣🤣

وای چرا😐😂🤣

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

جواب هوش مصنوعی 

اگر فقط **۱۴ روز به تاریخ انقضای کنسرو شیر عسل باقی مانده**، اما کنسرو **نشانههای فساد** (مانند بادکردگی، زنگزدگی، نشتی، بوی نامطبوع یا تغییر رنگ) ندارد، **معمولاً میتوانید آن را مصرف کنید**، اما با رعایت این نکات:  

### ✅ **شرایط ایمن برای مصرف:**  
1. **کنسرو باید کاملاً سالم باشد** (بدون فرورفتگی، بادکردگی، زنگزدگی یا بوی غیرطبیعی).  
2. **در محیط خشک و خنک نگهداری شده باشد** (گرما یا رطوبت زیاد میتواند کیفیت آن را کاهش دهد).  
3. **پس از باز کردن، طعم و بوی شیر عسل باید طبیعی باشد** (اگر ترش، تلخ یا کپکزده بود، دور بریزید).  
4. **بعد از باز کردن، باقیمانده را در یخچال بگذارید و حداکثر تا ۳-۴ روز مصرف کنید.**  

### ⚠️ **چه زمانی نباید مصرف شود؟**  
- اگر کنسرو **باد کرده** یا **نشتی** دارد (نشانه خطرناک باکتری بوتولیسم).  
- اگر پس از باز کردن **کپک، گاز یا بوی نامطبوع** دارد.  
- اگر برای **کودکان، سالمندان یا افراد با سیستم ایمنی ضعیف** است (احتیاط بیشتر لازم است).  

### 🔍 **نتیجه:**  
اگر کنسرو **علائم فساد ندارد**، میتوانید آن را حتی **تا چند روز پس از تاریخ انقضا** هم مصرف کنید. اما اگر شک دارید یا نشانههای غیرعادی دیدید، بهتر است دور بریزید.  

خانم "😐" هستم 

به نظرم نخورچون معلوم نیست تو چه شرایطی حمل و نقل و نگهداری شده تا رسیده اینجا

یعنی کلا خوراکی های تولید خارج رو به این دلیل که حمل و نقل مشخص نیست نباید خورد؟؟