2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله

پس شاید بتونیم جواب سوالم و بدین😊

من سال اول پشتم و مجاز به انتخاب رشته نشدم و میخوام ک بقیه کتابارو امتحانارو ندم چون سال دیگه باید همون کتابارو ترمیم بزنم درسته؟

اگه امتحان بدم میتونم نمرات همین سالو بردارم؟

در جهان دیگر،شاید..🌱
پس شاید بتونیم جواب سوالم و بدین😊من سال اول پشتم و مجاز به انتخاب رشته نشدم و میخوام ک بقیه کتابارو ...

درسته میتونید ترمیم بزنید .. البته یازدهم اضافه میش شیش تا درسش .. ولی خاهشن نهاییارو خییلییی خییلییی جدی بگیر از همون اول سفتو سخت بخون برا شب امتحان نزار 

درسته میتونید ترمیم بزنید .. البته یازدهم اضافه میش شیش تا درسش .. ولی خاهشن نهاییارو خییلییی خییلیی ...

منظور شما سال دیگست ک یازدهم هم اضافه میشه؟

در جهان دیگر،شاید..🌱
بله اگ بخای بمونی پشت علاوه بر دوازدهم شیش درس یازدهم میاد روش .. فلا ک گفتن قطعیه .. کنکورم یبار بر ...

و اینکه الان ک من مجاز ب انتخاب رشته نشدم امتحان نهایی آیی ک میدم برای سال دیگه هیچ تاثیری ندارد باید از اول ترمیم بزنم سال بعد؟

ببخشید زیاد از این مورد سوال میپرسم میخوام مطمئنم شم😊🩵

در جهان دیگر،شاید..🌱
و اینکه الان ک من مجاز ب انتخاب رشته نشدم امتحان نهایی آیی ک میدم برای سال دیگه هیچ تاثیری ندارد بای ...

ن بابا چ حرفیه .. ببین دختر گل مصوبه کنکورو نهایی اصلا اصلاااااا قطعی و ثابت نیس همین امسال هزارررر بارررر چرخوندن تا رسید ب ۶۰ درصد دوازدهم .. تا ی هفته قبل امتحانا اینا داشتن مصوبه عوض میکردن برا سال دگ ک بماند .. فلا کنکوری بخون دوازدهم بخون تا ببینی چ خابی میبینن .. 😬

ن بابا چ حرفیه .. ببین دختر گل مصوبه کنکورو نهایی اصلا اصلاااااا قطعی و ثابت نیس همین امسال هزارررر ...

پس اینجوری میکنم من کلا ادامه ی امتحان نهاییارو نمیدم واسه کنکور و نهایی سال آینده تلاشمو میکنم😊🎀

این یک سال هم روش 

خیلی ممنون عزیزم واسه راهنماییت🤍

در جهان دیگر،شاید..🌱
پس اینجوری میکنم من کلا ادامه ی امتحان نهاییارو نمیدم واسه کنکور و نهایی سال آینده تلاشمو میکنم😊🎀ا ...

البته میتونی این دوتا درسو بخونی برا سال دگ بارت سبک‌تر ش نیاز ب ترمیم نباشن 

برسی ب هرچی ک ت دلته دختر .. موفق باشی ❤️