2777
2789

فهمیدم که فقط اسنپایی که خوبن برا  من اومدن

من نمیدونم این همه اتفاق عجیب غریب چیه برا همه افتاده 

امیدوار به آینده    دیگه امیدی ندارم این مال قبلا هست

دقیقا به الله خداروخوش نمیاد 

قاتل الهه که اسنپی نبوده انقدر پشت سر اسنپی ها از صبح بد گفتن تو سایت که چی آخه به چی میرسین نون ینفر رو قطع کنین؟! 

منم شوهرم اسنپه نون حلال واسه زن و بچش در میاره 

خوب و بد همه جا هست خانما ❌❌❌

بوس به همتون https://abzarek.ir/service-p/msg/2285449

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا به الله خداروخوش نمیاد قاتل الهه که اسنپی نبوده انقدر پشت سر اسنپی ها از صبح بد گفتن تو سایت ک ...

اینجا کلا همه رو باهم جمع میبندن 

من خودم کلا زیاد اسنپ نمیگیرم اما هر وقتم گرفتم ادمای خوبی بودن 

گفتن قاتلش راننده اسنپ بوده ایسنتا هم یک بنده خدا که باش رفته بود استوری کرده بود هم خودش هم ماشینش هم عکسش بعدم جمع نیستیم که. گفتیم هر قشری خوب بد داره من خودم از طریق اسنپ مورد مزاحمت قرار گرفتم چندبار ولی خوب هم داره کسی نگفته همه که. ولی خوب بعصی اسنپ ها بقصد کار وزحمت نمیان بقصد زن دختر میان تجربه خودم را گفتم که البته چندتا هم دیگه اینجا گفته بودن. کلا هر جا خوب بد داره من بارها گرفتم خوب داشته سر سنگین بودن بد هم داشتن که مرتب ایجاد مزاحمت کردن ولی خوب آدم می‌ترسه من از وقتی مزاحمت برام درست کردن واجب باشه آژانس بانوان میرم هزینه شده سه برابر میدم ولی روح روانم نمیلرزه من کلا با تاکسی زرد هم مشکل دارم اونا هم مزاحم شدن کلا از مردا میترسم خیلی چون واقعا اذیت شدم اینجا هم میگن برا اینکه خانمها حواس شون جمع شه خدا نکرده اتفاق یه بار میافته وگرنه کسی قصد دشمنی با اسنپ که نداره عزیزم شما هم همسرت اسنپ هست آدم خوبی هست آیا میتونی بگی همه اسنپ ها مثل شوهرت هستن؟ گلم هر قشری همه جور آدم هست 

گفتن قاتلش راننده اسنپ بوده ایسنتا هم یک بنده خدا که باش رفته بود استوری کرده بود هم خودش هم ماشینش ...

اشتباهی پیام گذاشتین همسر اون کاربر اسنپه