بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گفتن قاتلش راننده اسنپ بوده ایسنتا هم یک بنده خدا که باش رفته بود استوری کرده بود هم خودش هم ماشینش هم عکسش بعدم جمع نیستیم که. گفتیم هر قشری خوب بد داره من خودم از طریق اسنپ مورد مزاحمت قرار گرفتم چندبار ولی خوب هم داره کسی نگفته همه که. ولی خوب بعصی اسنپ ها بقصد کار وزحمت نمیان بقصد زن دختر میان تجربه خودم را گفتم که البته چندتا هم دیگه اینجا گفته بودن. کلا هر جا خوب بد داره من بارها گرفتم خوب داشته سر سنگین بودن بد هم داشتن که مرتب ایجاد مزاحمت کردن ولی خوب آدم میترسه من از وقتی مزاحمت برام درست کردن واجب باشه آژانس بانوان میرم هزینه شده سه برابر میدم ولی روح روانم نمیلرزه من کلا با تاکسی زرد هم مشکل دارم اونا هم مزاحم شدن کلا از مردا میترسم خیلی چون واقعا اذیت شدم اینجا هم میگن برا اینکه خانمها حواس شون جمع شه خدا نکرده اتفاق یه بار میافته وگرنه کسی قصد دشمنی با اسنپ که نداره عزیزم شما هم همسرت اسنپ هست آدم خوبی هست آیا میتونی بگی همه اسنپ ها مثل شوهرت هستن؟ گلم هر قشری همه جور آدم هست