2777
2789

خونه ساختیم به نام پدرش بود چون زمین اون بود شوهرم خیلی با من خوب بود تا وقتی خونه ساختیم اخلاقش مثل سگ شد هی دوری میکرد ده سال زنشم امسال فهمیدم ب من خیانت میکنه اونم خونه گرفته چند روز چند روز میومد خونه با اون زنه هست من که فهمیدم به خانوادش گفتم دعوا کردیم اول پشتم بودن بعد دیدن داره ابروشون میره پشت بچشونو گرفتن شوهرم همچی منو قطع کرد ب خاتوادم توهین کرد خرجیمو قطع کرد گفت لیاقت این زندگیو نداری خونه ای که همچیو ریختم به پاش تا ب این مرحله برسه الان ب من میگه لیاقت نداری منو مثل اشغال انداختن تو خیابون تازه چی زنگ زد ب پدرش بیا این زنکه رو بنداز بیرون دیگه نمیخوامش 

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

برو دوباره جلوی خونت. خواست بندازه بیرون زنگ بزن ۱۱٠بیاد صورتجلسه بنویسه.. چوب تو استینش میکنن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچمم گرفته بودن گوشی موبایلمم گرفت بیست روزه من خونه پدرمم منو بلاک کرده میخوام برم خونه خودم دارم خل میشم شکایت کردم ازش بخاطر کتک کاری و موبایل و. بیرون کردن از خونه مامورا اومدن دم خونمون من داد زدم کتکم زدن نمیخاستم بیام بیرون بزور خانوادگی ریختن سرم منو انداختن تو کوچه رفتن بی جهت چون اعتراض کردم رفتی جن ده بازی

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

کاری داشتم میشه بیاخصوصی خواهش میکنم

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺افرادمذکردرخواست ندین باتشکر🙂

برو دوباره جلوی خونت. خواست بندازه بیرون زنگ بزن ۱۱٠بیاد صورتجلسه بنویسه.. چوب تو استینش میکنن

رفتم برای لباس اجازه نداد با مامور رفتم صورتجلسه کردن بچمم چون پنج سالشه گرفتم با مامور ولی دارم خل میشم طلاق نمیخوام ای خدا هر شب گریه میکنم چرا اینجوری شد عاشق هم بودیم بقران چند ماهه رفتارش عوضی شد

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
لعنت به مرد بی وفا

یعنی خونه زندگی ساختیم اینجوری کرد ب من میگه در حد من نیستی نمیخوامت دیگه چرا اخه من همچیییی رو براش فروختم چ ارزوها داشتم صادقانه باهاش موندم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
رفتم برای لباس اجازه نداد با مامور رفتم صورتجلسه کردن بچمم چون پنج سالشه گرفتم با مامور ولی دارم خل ...

باید طلاق بگیری از این الت سرگردان.. از مهریه تم نگذررر به هیچ وجه. بچت همچین پدر هوس رانی نمیخواد 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

لعنت به مرد بی وفا

یعنی خونه زندگی ساختیم اینجوری کرد ب من میگه در حد من نیستی نمیخوامت دیگه چرا اخه من همچیییی رو براش فروختم چ ارزوها داشتم صادقانه باهاش موندم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙