2777
2789

تمرکزم خیلی پایین و همچنین داروی عصاب میخورم و حس میکنم قدرت بدنیممم ضعیفه حقیقتو بگین میتونم؟

۱۰ ماهه؟

من دیدم دو ماه بعد رفتن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدها افتادگی رحم براش اتفاق میوفته

والا از خیلی ها سالمتره

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بزار دوسال بشه بدنت هم به حالت اولیه برگرده و رحمت بنظرمن بعد برو

۲ سال ک ادم افسرده میشه

بزار دوسال بشه بدنت هم به حالت اولیه برگرده و رحمت بنظرمن بعد برو

آره بابا بزار یه هفت هشت سال دیگه که حسابی داغونذشدی بعدش برو 

دو سال چیه بابا ۳ ماه بعد میشه باشگاه رفت از ورزش‌های سبک و مخصوص شروع کنی بعدش کم کم که راه افتادی مثل بقیه ورزش کنی

جالبه برامچون رحم هنوز درست جمع نشده بخصوص تو زایمان سز

تا حالا نشنیدم ورزش کردن برا بدن ضرر داشته باشه

جالبه برامچون رحم هنوز درست جمع نشده بخصوص تو زایمان سز

این حرفا چیه میزنید رحم جمع نشده کدومه چه ربطی به ورزش داره اینهمه ورزشکار حرفه ای بنظرت دو سال صبر میکنن بعد میرن ورزش میکنن 😯🤐