2777
2789

سلام خانما .من این ماه 4روز تاخیر داشتم بی بی زدم بعد چند ساعت یه خط کمرنگ انداخت .دو روز بعدش دوباره بی بی زدم یه خط خیلی کمرنک بعد دو دقیقه انداخت .دو روز بعدش پریود شدم فقط دو روز خونریزی داشتم .الان ده روزه که حالت تهوع و گاهی سرگیجه دارم ‌‌‌‌‌‌‌سینه  هامم خارش داره و درد میکنه .و  ببخشید ترشح  بی رنگ هم دارم ‌.

امکان داره باردار باشم؟؟؟

بله

چون شنیدم و خوندم مادر باردار ممکنه تا ماه سوم پریود بشه

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲ساله اقدامم .نمدونم دیگه واقعا .اینقد بی بی چک‌زدم منفی بود دیگه خسته شدم

عزیز دلم 🥺

ان شاءالله هرچه زودتر مامان میشی نگران نباش

قوی باش💪🏻دنیا مادرت نیست که دلش به حالت بسوزه...

منم خونریزی داشتم و باردار بودم🤍🌱

تا ماه جهارم پریود میشدم😂

ولی همون ماه اول دقیق نمیدونم کی بود ولی زدم دیدم مثبته ولی بعدش پریود میشدم و خیلیی استرس میکشیدم

ایشالا شما هم هرچه زود نر مامان میشی قشنگم💖🌸

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

منم خونریزی داشتم و باردار بودم🤍🌱تا ماه جهارم پریود میشدم😂ولی همون ماه اول دقیق نمیدونم کی بود ول ...

انشالله عزیزم.من قبلا حس بویایی قوی داشتم اما الان افتضاح شده .وتکرر ادرار‌ دارم