2777
2789

سر یه مساله ای یروز بحثمون شد منم یکم تند رفتم البته تقصیر اونم هستا یعنی نفر سوم تایید کرد که اونم مقصره . قهریم .بنظرتون برم از دلش دربیارم یا بزارم خودش عادی شه ؟ 

نه

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی دو روره مگه چه اشکالی داره

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
نه

اولن تو نی نی سایت کلا تو مجازی نمیشه همسر خوب پیدا کرد.دوما شما هنوز خیلییییی باید تجربه بدست بیاری که بتونی کسیو که تو زندگی زناشوییش به مشکل خورده راهنمایی کنی .بدل نیگرا هردوشو خوهرانه بهت گفتم  هر وقتم ازدواج کردی اگه لازم شده برای اشتی پیش قدم شو مشکلی پیش نمیاد چون اگه انتخاب درست باشه زنو شوهر در اصل یک نفرن.دعوا با همسرت مثل اینکه با خودت دعوات شده 

من تورچَم قیدمَتّی تاریخیم وار.ستارخان.باقرخان.بابَچیم وار...

اولن تو نی نی سایت کلا تو مجازی نمیشه همسر خوب پیدا کرد.دوما شما هنوز خیلییییی باید تجربه بدست بیاری ...

ممنونم که خواهرانه منو راهنمایی میکنید🙏🙏🙏 

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

ممنونم که خواهرانه منو راهنمایی میکنید🙏🙏🙏

خواهش میکنم

خب هممون ی روز جوان بودیمو کم تجربه.انشاءالله خدا به همه دختر پسرای سرزمینم همسری خوب مهربون  وبا تعهد نصیب کنه

من تورچَم قیدمَتّی تاریخیم وار.ستارخان.باقرخان.بابَچیم وار...

خواهش میکنمخب هممون ی روز جوان بودیمو کم تجربه.انشاءالله خدا به همه دختر پسرای سرزمینم همسری خوب مهر ...

ان شاالله 🙏🙏🙏