2777
2789

خیلی خیلی خیلی درد داشتم بخدااا دیگه وسطاش اشکم دراومد مثلا فقط میخواستن بندابرو کنم وموهای غبغبو بزنه بیشعور کل صورتمو وکس انداخت

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

جوش نزدی؟ 

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم به زور منو برد واسه اصلاح الانم چندروزه باهاش قهرم خیلی بهش گفتم دوست ندام اصلاح کنم ولی گوش نکرد

تو استفاده کردی؟؟چه مارکی بخرممم؟؟

برند brandox 

اره خوبه بعدش باید ابرسان بزنی 

و اینکه روی قوطیشم نوشته نباید بیشتر از 10 دقیقه بمونه، حواست باید به ساعت باشه وگرنه میسوزه پوستت

خیلی خوبه، حتی موهای کوچولو موچولو رم درمیاره از اصلاح خیلی بهتره 

همین مارک، موبر بدنشم خوبه

ولی حواست باشه موبر صورت بگیری، اگه موبر بدن بزنی پپستت زبر میشه 

همه میگن پشت کنکوری، ولی من میگم پشت آرزوهام💕

برند brandox اره خوبه بعدش باید ابرسان بزنی و اینکه روی قوطیشم نوشته نباید بیشتر از 10 دقیقه بمونه، ...

اها باشه حواسم هست دستت درد نکنه بگیرم یع تست کنم ببینم چجوریه

اها باشه حواسم هست دستت درد نکنه بگیرم یع تست کنم ببینم چجوریه

حتما قبلش تست کنی 

من به این برند حساسیت داشتم.. کهیر زدم کلا 

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.