2821
2789

خیلی خیلی خیلی درد داشتم بخدااا دیگه وسطاش اشکم دراومد مثلا فقط میخواستن بندابرو کنم وموهای غبغبو بزنه بیشعور کل صورتمو وکس انداخت

درخواست ندین نرخرهای سایت درخواست ندین بیشرف ها

جوش نزدی؟ 

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مامانم به زور منو برد واسه اصلاح الانم چندروزه باهاش قهرم خیلی بهش گفتم دوست ندام اصلاح کنم ولی گوش نکرد

تو استفاده کردی؟؟چه مارکی بخرممم؟؟

برند brandox 

اره خوبه بعدش باید ابرسان بزنی 

و اینکه روی قوطیشم نوشته نباید بیشتر از 10 دقیقه بمونه، حواست باید به ساعت باشه وگرنه میسوزه پوستت

خیلی خوبه، حتی موهای کوچولو موچولو رم درمیاره از اصلاح خیلی بهتره 

همین مارک، موبر بدنشم خوبه

ولی حواست باشه موبر صورت بگیری، اگه موبر بدن بزنی پپستت زبر میشه 

همه میگن پشت کنکوری، ولی من میگم پشت آرزوهام💕

برند brandox اره خوبه بعدش باید ابرسان بزنی و اینکه روی قوطیشم نوشته نباید بیشتر از 10 دقیقه بمونه، ...

اها باشه حواسم هست دستت درد نکنه بگیرم یع تست کنم ببینم چجوریه

اها باشه حواسم هست دستت درد نکنه بگیرم یع تست کنم ببینم چجوریه

حتما قبلش تست کنی 

من به این برند حساسیت داشتم.. کهیر زدم کلا 

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.

درخواستم رو قبول کن کارتون دارم

کانال استرولوژی توی ایتا دارم 👈 astrology_mahak@ کامل با استرولوژی اشنا تون کردم عالیه بیاید. ...🧡 چارت استرولوژی ام حرفه ایی تفسیر میکنم درخواست بدید یا همون ایتا پیام بدید