2777
2789

چرا من متنفرم از جمع های شلوغ 

موزیک بلند

رقص و جیغ و داد

ذاتأ باید تو این سن دوست داشتم

ولی جمع های خلوت دوست دارم 

حال ندارم با دوستام برم بیرون زیاد

پارتی و اینا دوست ندارم حتی حال تولد ندارم

تهش عروسی رفتن دوست دارم

حس پیری دارم تو دهه بیست زندگیم😐

دوست دارم اون سبک زندگی رو دوست داشته باشم

ولی نمیدونم چی تو مغزتون می گذره که محیط های شلوغ و رقص دوست دارید 

یعنی به شدت احتیاج دارم بیام تو فاز

به عبارتی این خونه نشینی و دوری و مثل پیرزنان زندگی کردن انگاری افسرده ام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا یکم درونگرایی 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

منم خیلی خوشم نمیاد 

اما همسرم دوست داره 

و به خاطر همسرم میریم 

دیگه شخصیت ها متفاوت هست 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اسی شاید باورت نشه منم مثه توام 

ولی هرادمی یه جوریه 

ما یه همسایه داریم هررررروز و هررررساعت بیرونه 

میره میشینه خونه همسایه ها، بازار ، و......

من یه وقتایی درکش میکنم چون خودمم گاهی نمیتونم خونه بشینم فقط میرم بیرون نمیتونم تو جمعی شلوغ باشم

منم همینطورم تا الان که 39سالم شده 

از همون اولم همینجوری بودم

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

هر کی یه مدلیه...اگه ما مدل بقیه نیستیم یا بقیه مدل ما نیستن اصلا عجیب نیست و به معنی مشکل داشتن هم نیست نمیدونم چرا تفاوت های فردی انقدر نادیده گرفته میشن تو سایت...

منم دوست ندارم 

سلیقه ای 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀