2777
2789
عنوان

من یه حسود بی منطقم

207 بازدید | 23 پست

رلیم

هر وقت میگه میرم دنبال خواهرم یا مامانمو میبرم بیرون 

یا میگه مامانم وسایل نیاز داره میرم بگیرم خلاصه هر چیزی که به خانوادش ربط داره

من هار میشم وحشی میشم سعی میکنم زیاد بروز ندم که بفهمه بدم میاد فک کنه جنگ میکنم

ولی روانم بهم میریزه خب پسر اون خانوادس وظیفشه کمکشون کنه ولی وقتی کمک میکنه من بهم میریزم گند زده میشه تو حالم دلم میخواد کلا بهشون محل نده😑اون طفلی من مامان بابام کاری داشته باشه میگه اگه نمیتونی من انجام بدم ولی من برعکس...

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

شاید دلیلش اینه پدر خیلی به خانوادش خوبی کرده اونا مارو رنجوندن 

هر چند بدم میاد از خواهر و مادر رلم عفریتن ولی خب پسرشونه

چیکار کنم بتونم بیخیال شم؟

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همیشه اینو یادت باشه آدمی که به خانواده ش توجه نکنه و به خواهر و مادرش بی توجهی کنه و اهمیت نده همون آدمیه که دختر غریبه رو فقط واسه خوشگذرونی و هوی هوس میخواد و گیو عه شیت هم بهش نمیده

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛ 

😅🤦دور از جون رو اخلاقت کار کن

ندارم بخدا

منو با این اخلاق هیچ کی تحمل نمیکنه همش سلیطه بازی در میارم

چون بالغ نشدی و رابطه برات زوده

چه ربطی داره؟

گفتم دیگه چون پدرم خیلی خوبه کرده خانوادش برعکس مارو اذیت کردن

دلم نمیخواد اینم ب خانوادش خوبی کنه ی چیزی شبیه حس مالکیت دارم روش😑

ندارم بخدامنو با این اخلاق هیچ کی تحمل نمیکنه همش سلیطه بازی در میارم

ولی میدونستی شماها جفت شیش از ماها جلوین؟

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
اگر خانوادش بدردش نمیخورن حق داری

من دلخوشی ندارم ازشون

ولی دلیل نمیشه که پسره قید خانوادشو بزنه ولی از طرفی کنار نمیام هر وقت میره من دلم میخواد بمیرم

همیشه اینو یادت باشه آدمی که به خانواده ش توجه نکنه و به خواهر و مادرش بی توجهی کنه و اهمیت نده همون ...

نه عاشق خانوادشه 

نمیگم منو نمیخواد ولی داشتیم درس میخوندیم گف مامانم میگه مارو ببر بیرون یه دور بزنیم من اونارو ببرم بیام دور توام بگردم

دلم میخواد بزنم لهش کنم🥲💔

چه ربطی داره؟گفتم دیگه چون پدرم خیلی خوبه کرده خانوادش برعکس مارو اذیت کردندلم نمیخواد اینم ب خانواد ...

حس مالکیت تو رابطه اشتباهه...تعمیم دادن رفتار یه عده به همه اشتباهه...اینا نشون دهنده عدم بلوغ فکریته و واقعا زود بوده برات بری تو رابطه 

خوب عزیز لطفاً روی خودت کار کن با خودت یک قراری بزار هر وقت این حال بهت دست داد دو رکعت نماز بخونم ی ...

میدونم کارم بی منطقیه 

ولی خیلی تلاش کردم کنار بیام نتونستم