2777
2789

سلام لطفا نظر بدید برام مهمه

من و همسرم فامیل هستیم من تا حالا هیچ مشکلی با خانوادش نداشتم ینی مثلا دعوا و این جور چیزا اما از همون اول من حد و حدودمو رعایت کردم در مقابل حد رو هم تعیین کردم براشون،با هم درحد محترمانه رفتار میکنیم هرچند حس میکردم یکم خوششون نمیاد و دوس دارن دخالت کنن اما دیگه رو نکردن،حالا توی چندوقت اخیر یه رفتارای کردن مثلا دوبار منو لحظه آخری دعوت کردن به مهمونی های که همه بودن(من نرفتم هیچکدومو)،اوندفه رفتم خونه مادرشوهرم سرشب پاشد با دخترش رفت خونه یکی از فامیلا عید دیدنی تا ساعت یازده نیومدن،یبارم خونه یکی از خاهرشوهر هام منو تنها گزاشتن همشون رفتن تو اتاق نشستن به حرف زدم،بنظرتون این رفتارا ینی چی؟ 🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در کل نمیشه گفت منم این رفتار رو انجام میدن مثلا سری قبل دو تا عروس قبلی رو دعوت کرده بود من اون موقع نزدیک عروسیم بود خونه خودمون کار میکردم بعد که فهمید کنار پسرش برا منم غذا فرستاد بعد یکی از دختراش گفت مامان صبح به اونا گفته بود 

ولی اونجا که گفتی حد رو رعایت کردی کار خیلی خوبی کردی منم همینجوری رفتار کردم الان که خونه ی خودم هستم راحت هستم میان و میرن ولی میدونم اگه رو میدادم خیلی بد میشد برام 

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 
من فاصله نگرفتم در رفت و آمدیم باهاشون محترمانه رفتار میکنم این رفتارا رو که نداشتم باهاشون هیچوقت

ببین داری میگی من فاصله نگرفتم ولی رفت و امدت را خودت اوا گفتی طوری مدیریت کردی ک اونا حد و مرز خودشونا بدونن من نمیگم کارت اشتباهه درست هم هست ولی زیادی جدی بودی ک الان واکنش اینه ! 

من جات بودم همون حد و مرز را داشتم ولی نرم رفتار میکردم 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
ببین داری میگی من فاصله نگرفتم ولی رفت و امدت را خودت اوا گفتی طوری مدیریت کردی ک اونا حد و مرز خودش ...

بنظرتون نباید با من محترمانه رفتار کنن؟ چون من باهاشون محترمانه رفتار کردم اگه دعوتی در کار بوده همشونو با هم دعوت کردم اگه محبتی بوده به همشون با هم محبت داشتم خب یسری حد و حدود ها رو هم باید رعایت میشد من با خانواده خودم هم همونطور هستم 

بنظرتون نباید با من محترمانه رفتار کنن؟ چون من باهاشون محترمانه رفتار کردم اگه دعوتی در کار بوده همش ...

حرفت درسته . کاری ک من کردم بکن فاصله بگیر .نرو . من گفتم عمرا تا عید نوروز دیگه برم خونه مادرشوهرم 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....