2777
2789

نوشته من پشتیبان شما در تاملند هستم خدمتتان تماس گرفتم جواب ندادید لطفا باهم پیام بدید 

درحالی که من اصلا پولی به حساب تاملند نریختم که ثبت نام بشم 😂😂

فقط رفتم داخل سایت معتبر اش اطلاعات ام رو وارد کرد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوف پس کارت در اومد شب نصفه شب وقت بی وقت تماس میگیرن ک یا مشاوره بخر یا کلاس کنکور تا رتبه برتر شی پاره شدی خبر نداری بلاک کن بره اگر نمیخواستی صرفا جهت فضولی رفتی ببینی چه خبره

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

من خودم ک دانشجو شدم هیچ گیر دادن  ابجیم .اونم ک حرف نمیزنه

شمارشونو سیو کردم هروقت زنگ میزنن جواب نمیدم 

خدا شاهده ۲ ساله پیگیرن🤣

هر آنچه مرا به درد اورد، مرا ساخت!
من خودم ک دانشجو شدم هیچ گیر دادن ابجیم .اونم ک حرف نمیزنهشمارشونو سیو کردم هروقت زنگ میزنن جواب نم ...

برای من خودشون پشتیبان گرفتن 🤣🤣

والا خودم بی اطلاع ام 😂

برای من خودشون پشتیبان گرفتن 🤣🤣والا خودم بی اطلاع ام 😂

تو عزیزشونی خبر نداری😂😂

ولی جدا از این حرفا ..همه ی اینا جنبه تبلیغاتی داره که کلاساشونو ثبت نام کنیم .بقیش حرفه فقط 🤦🏻‍♀️

هر آنچه مرا به درد اورد، مرا ساخت!