2777
2789
عنوان

مشاور تحصیلی خوب معرفی کنیددد

232 بازدید | 24 پست

سلام من تقریبا ۲۰سالمه و تازه میخوام برای ۴۰۵ کنکور بدم

دنبال ی مشاور خوب میکردم 

بنظرتون مشاوره های موسسه سیب ترس یا نوتروفیل خوبه یا نه؟ 

خواهش میکنم صادقانه جواب بدید🥲

سیب ترش و مدیکال استیودنت خوبن.

من خودم هم مشاورم. 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزيزم مشاور نگير به نظرم پولتو بده ازمون ازمايشي مطابق اون پيش برو هيچكاري نميكنن

نه کاملا اشتباهه برنامه آزمون های آزمایشی صد در صد مشاور میخوان اصلا بدون مشاور نمیشه البته قبول دارم مشاور باید خوب باشه

به نظر من مشاور آنلاین ها همشون شبیه همن و الکی چون دانشجوعن و چیز خاصی بلد نیستن همشون هم اینجوریه که هفته ای یه بار زنگ میزنه که چیز مفیدی هم نمیگه و سریع قطع می‌کنه یه برنامه کپی شده برات می‌فرسته همین

صل علی سه تیرکه   چشما ترامپ بترکه

نه کاملا اشتباهه برنامه آزمون های آزمایشی صد در صد مشاور میخوان اصلا بدون مشاور نمیشه البته قبول دار ...

شما احتمالا پيام بعديت اينه : اره من با اين فرد بودم خيلي خوبه و فلان... من سه تا مشاور عوض كردم از سه تا مجموعه مختلف يكي از يكي داغون تر و به درد نخور تر رنامه ازمون هاي ازمايشيم چيزي نيست كه كسي نفهمه چطور برنامه ريزيش كنه مشاورم ميخواد همينكارو كنه بگه اينو بخون اونو نخون ادم اگه به برنامه خودش پاييند باشه از صدتا مشاور بهتره

شما احتمالا پيام بعديت اينه : اره من با اين فرد بودم خيلي خوبه و فلان... من سه تا مشاور عوض كردم از ...

نه خیر من همسر خودم مشاور بوده به اصرار من از اینکار اومد بیرون الان شما که خودت واسه خودت برنامه مینوشتی پزشکی قبول میشی؟

مشاور هایی که شما باهاشون میگرفتی مشاوره بلد نبودن

برنامه قلمچی واسه کسی که صفره اصلا مناسب نیست ایشونم میگه دو سال از درس دور بوده کلا کسایی که رشته تاپ میارن یا از پایه قوی بودن یا حتما مشاور داشتن اونم مشاور کار بلد

من خودم اعتقاد دارم تو نی نی سایت نباید چیزی ار کنکور پرسید چون اینجا هیچ کس هیچی بلد نیست سریع بهشون میگم برن پیش مشاور تبلیغم نکردم

نه خیر من همسر خودم مشاور بوده به اصرار من از اینکار اومد بیرون الان شما که خودت واسه خودت برنامه می ...

شما درست ميگي همه كسايي كه از مشاوره راضين تو اين سابت با شوهرشون مشاوره يا خودشون يا يكي از اشناهاشون فقط نميدونم ماها كه واقعا دانش اموزاي كنكوريم چرا راضي نيستيم

عزيزم مشاور نگير به نظرم پولتو بده ازمون ازمايشي مطابق اون پيش برو هيچكاري نميكنن

اخه اصول برنامه ریزیو این چیزارو نمیدونم.. دلم نمیخواد نصف سال پیش برم بعد تازه بفهمم اشتباه کردم 🤦🏻‍♀️