اگه میشه راهنمایی کنید
ما یکی از نزدیکانمون هستند( چون شناسایی نشم لطفا نپرسید چه نسبتی دارم باهاشون) دختر خانمی هستند که یه خواهر بزرگتر دارن. خواهرشون تیزهوشان میرفتن تا سال یادزهم اینا بعد از پدر و مادرشون خواستن که ببرن شبانه ثبت نام کنن که مثلاً خودشون درس بخونن ولی خب بعد از این که شبانه ثبت نام میکننش خیلی دل به درس نمیدن سال اول میتونستن پرستاری اینا برن(احتمال زیاد البته، انتخاب رشته نکردن) ولی نرفتن.
خواهر کوچیکه هم به خاطر اینکه کلا خانواده فرهنگی بودند و خواهرش هم تیزهوشان رفته بود و جو اون مدلیه که همه برای تیزهوشان میخونن ایشون هم برای تیزهوشان میخونن و قبول میشن
ولی زیاد با محیط تیزهوشان کنار نمیومدن. یعنی زیاد درسخون نبودند و میگن که اونجا همه خیلی خرخون هستند( توهین نباشه، منظورم از خرخون بودن ویژگی مثبته که مثلا خیلی درس میخونن و کل زندگیشون درسه) و این دختر خانم روشون فشار اومده بود چون کلی مطالب اضافه بود. سال هشتم همش میگفتند که دیگه نمیخوام برم تیزهوشان و اینا. سخته پدرم دراومد و .... اعصاب و روان برام نمونده نابود شدم. دیگه نمی کشم و کلا همش آه و ناله داشتند. بعد پدر و مادرش بهشون قول دادن که دیگه دبیرستان دوره دوم تیزهوشان نفرستنش.
الان امسال این دختر خانم نهمش تموم میشه و اینا هم میخوان برن شهر دیگه. مادرشون چون دیدن که اون دختر بزرگه شون بعد از اینکه از تیزهوشان آوردنش بیرون از درس خوندن افتاده( چون از محیط درسی اومده بود) قبول نشده جایی بددل شده باز اصرار کرده که نه اگه بتونی بری تیزهوشان بهتره و جو بهتری داره. این دختر خانم میگن که نمیتونن توی مدرسه ای که خیلی بهشون فشار میاره باشن، یعنی گفته که مثلا عادی و غیرانتفاعی هر چی ثبت نامم کنید میرم، ولی تیزهوشان نمیرم
مادرشون بر این باور هستند که دورهی دوم تیزهوشان خیلی با بقیهی مدارس فرق نداره یعنی به یک اندازه فشار درسی داره چون مثلا کلا همه برای کنکور میخونن.
الان سوال من اینکه دوره دوم تیزهوشان از دوره اولش سخت تره؟؟؟؟ دوره دوم دبیرستان های دیگه با مدارس تیزهوشان فرق خاصی داره؟؟؟ یعنی توی تیزهوشان سخت تر میگیرن؟؟؟