2777
2789
عنوان

بچه های فرزانگان میشه بیاید

132 بازدید | 14 پست

اگه میشه راهنمایی کنید 

ما یکی از نزدیکانمون هستند( چون شناسایی نشم لطفا نپرسید چه نسبتی دارم باهاشون) دختر خانمی هستند که یه خواهر بزرگتر دارن. خواهرشون تیزهوشان میرفتن تا سال یادزهم اینا بعد از پدر و مادرشون خواستن که ببرن شبانه ثبت نام کنن که مثلاً خودشون درس بخونن ولی خب بعد از این که شبانه ثبت نام میکننش خیلی دل به درس نمیدن سال اول میتونستن پرستاری اینا برن(احتمال زیاد البته، انتخاب رشته نکردن) ولی نرفتن. 

خواهر کوچیکه هم به خاطر اینکه کلا خانواده فرهنگی بودند و خواهرش هم تیزهوشان رفته بود و جو اون مدلیه که همه برای تیزهوشان میخونن ایشون هم برای تیزهوشان میخونن و قبول میشن 

ولی زیاد با محیط تیزهوشان کنار نمیومدن. یعنی زیاد درسخون نبودند و میگن که اونجا همه خیلی خرخون هستند( توهین نباشه، منظورم از خرخون بودن ویژگی مثبته که مثلا خیلی درس میخونن و کل زندگیشون درسه) و این دختر خانم روشون فشار اومده بود چون کلی مطالب اضافه بود. سال هشتم همش میگفتند که دیگه نمیخوام برم تیزهوشان و اینا. سخته پدرم دراومد و .... اعصاب و روان برام نمونده نابود شدم. دیگه نمی کشم و کلا همش آه و ناله داشتند.  بعد پدر و مادرش بهشون قول دادن که دیگه دبیرستان دوره دوم تیزهوشان نفرستنش.

الان امسال این دختر خانم نهمش تموم میشه و اینا هم میخوان برن شهر دیگه. مادرشون چون دیدن که اون دختر بزرگه شون بعد از اینکه از تیزهوشان آوردنش بیرون از درس خوندن افتاده( چون از محیط درسی اومده بود) قبول نشده جایی بددل شده باز اصرار کرده که نه اگه بتونی بری تیزهوشان بهتره و جو بهتری داره. این دختر خانم میگن که نمیتونن توی مدرسه ای که خیلی بهشون فشار میاره باشن، یعنی گفته که مثلا عادی و غیرانتفاعی هر چی ثبت نامم کنید میرم، ولی تیزهوشان نمیرم

مادرشون بر این باور هستند که دوره‌ی دوم تیزهوشان خیلی با بقیه‌ی مدارس فرق نداره یعنی به یک اندازه فشار درسی داره چون مثلا کلا همه برای کنکور میخونن. 

الان سوال من اینکه دوره دوم تیزهوشان از دوره اولش سخت تره؟؟؟؟ دوره دوم دبیرستان های دیگه با مدارس تیزهوشان فرق خاصی داره؟؟؟ یعنی توی تیزهوشان سخت تر میگیرن؟؟؟ 

همه اینو میتونن تو مدارس فرزانگان سخت تر از مدارس دیگهدیمگیرن بله کلا دبیرستان نسبت به راهنمایی و دبستان سخت تره تیزهوشان هم باشه که بیشتر سخت تره اما خب بستگی به شهرتون هم داره تو شهر های خیلی کوچیک معمولا معلم مدارس غیر دولتی و تیزهوشان یکین

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

ببین احتمالا طرفت کمال‌گراست

بعضیا پایه اشون قویه میان 

بعضیا کمی ضعیفتر 

بعد میخوان مثل اون قویه باشن و نمیشه و احساس سرخوردگی میکنن

محیط رقابتی هم تاثیر داره و فشار روانی

منم تا اواسط سال دوازدهم فرزانگان بودم اومدم بیرون دیگه داشت کلافه ام میکرد 

هیچ چیز به اندازه عدالت زیبا نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط دوره دوم تیزهوشان بودم سال دوازدهم هم کلا مدرسه نرفتم و مرخصی تحصیلی گرفتم خودم خواستم تو خونه بمونم،آره بنظرم فشار درسیش با بقیه مدارس فرق نداره،دیگه بخاطر کنکور هرکی دلش بخواد میخونه هرکی نخواد نمی‌خونه،اگه نخونی هم به راحتی عذرتو می‌خوان و میگن برو یه مدرسه دیگه ،اگه می‌تونه آزمون نمونه دولتی ثبت نام کنه و آزمون بده اونجا به نسبت جو بهتری داره

همه اینو میتونن تو مدارس فرزانگان سخت تر از مدارس دیگهدیمگیرن بله کلا دبیرستان نسبت به راهنمایی و دب ...

درسته تیزهوشان سخت تره، ولی میگن فرقش بیشتر توی راهنماییش( دوره‌اول) هست که خیلی مطلب اضافه داره و روی بچه فشار میاد. من سوالم اینکه دبیرستان دوره دوم خیلی از مدارس دیگه سخت تره؟ 

ببین احتمالا طرفت کمال‌گراستبعضیا پایه اشون قویه میان بعضیا کمی ضعیفتر بعد میخوان مثل اون قویه باشن ...

نه کمال گرا نیست. زیاد خرخون نیست فقط. یعنی مثلا هشتم و اینا توی رتبه بندی ها بین اعضای کلاسش همیشه اون وسط مسطا بود( یعنی نه اخر نه اول) نهم که شد باز بدتر افت کرد

نه کمال گرا نیست. زیاد خرخون نیست فقط. یعنی مثلا هشتم و اینا توی رتبه بندی ها بین اعضای کلاسش همیشه ...

همین دیگه

بعضیا توانایی قبولی تو این مدارسو دارن ولی حال ادامه دادن با همون قدرتو ندارن

باید بره مشاوره

هیچ چیز به اندازه عدالت زیبا نیست

درسته تیزهوشان سخت تره، ولی میگن فرقش بیشتر توی راهنماییش( دوره‌اول) هست که خیلی مطلب اضافه داره و ر ...

بله هست خب توقع معلم‌از دانش آموز یستره و امتحاناتی که گرفته میشه هم سختتره

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

یعنی دوازدهم نخواندید؟

چرا عزیزم خوندم،ولی قبل از شروع مهر رفتم تو مدرسه و تعهد دادم که تو خونه برای کنکور بخونم و همه‌ی امتحانای کلاسی رو شرکت کنم و نمره زیر۱۷ نداشته باشم،از کلاس ۳۰ نفره تقریبا ۱۵ نفر همین کارو کردن،چون حس میکردیم آموزش مدرسه برای کنکور کافی نیست و خودمون کلاس میرفتیم

بعد کنکور چند شدید

جالب نشدم،من بخاطر دور شدن از جو رقابتی مدرسه خوب درس نخوندم و به کسی توصیه نمیکنم اینکارو بکنه،ولی از بین کسایی که مرخصی گرفتن یه نفر دو رقمی یه نفر سه رقمی و خیلیا زیر ۵۰۰۰ شدن و رشته های تاپ قبول شدن