2777
2789
عنوان

چطوری یه نفرو بترسونم

123 بازدید | 22 پست

خواهرم با یه پسره داره به شوهرش خیانت میکنه 

باخواهرم حرف زدم گوش نمیده میگه هر کاری بخوام میکنم

میخوام پسرو بترسونم 

توتاپیک های قبل توضیح دادم 

بگو جرمتون اگه بفهمن  سنگ ساره

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لات از کجا پیدا کنم

میتونیم با یه اقا بری پاتوق معتادا بگو چنتا شرخر میخوام یکم طرفو بترسونن فقد ،ت پارکا و اینا میتونی ب جوونا هم بگی بعضیاشون رابط دارن

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

لات از کجا پیدا کنم

کدوم شهری؟ 

بسلامتی سه لاشی     قاضی، متهم، ناشی                بسلامتی سه دلبر      مادرم، پدرم، عشقم.                    بسلامتی سه همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم                    بسلامتی سه مکان   خونه، قبرم، قلبش❤️                                      

چطوری

سرچ کن شرخر یکم بگردی پیدا میکنی ت کامنتا و.. من اصفهانو قبلن پیدا کردم جاهای دیگرو نمیدونم

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿