2777
2789
عنوان

دلم یه حیوون خونگی میخواد😕

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 46 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیوونا عروسک نیستن جون دارن احساس دارن لطفا زمانی بیاریدشون که شرایطو دارید تا اخر عمرشون نگهشون دارین خرگوش اصلا مناسب نگه داری تو خونه نیس جیششون خیلی بو میده باید بتونن جست و خیز کنن دودقیقه ازادش بزاری که جست و خیز کنه کلی چیز نیز میجوه و خراب میکنه اگه چیزی نجوه هم دندوناش غیر طبیعی رشد میکنن و ریشه اش میزنه به چشمش به خرگوش فکر نکن اگه باغی جایی ندارین 

خرگوش دارم ،توصیه نمیکنم چون به شدت خرابکاران 

خونه رو میجوعن ،دیوار و میجوعن مبل فرش موکت ،

مرتب باید براش یونجه تهیه کنی الان دنبال یونجه خوبم پُرسی پیدا نمیکنم ،اگر چیز دیگه ای به خرگوش بدی ممکنه دندوناش رشد کنه و نتونه غذا بخوره و بمیره غذای اصلیش یونجه خشکه 

من اگه برگردم عقب خرگوش نمی‌خرم 

الآنم چون خودم آوردمس تا آخر عمرش نوکریشو میکنم 

اینارو خلاصه بهت گفتم 

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

اردک 🪿

هرچیزی باید حای نگهداریشو داشته باشه نهایت دوسه ماه جوحه و گوگولی هستن بعد چند ماه گنده میشن باید جای نگهداریشو داشته باشه مثل مرغ و خروسم نیستن اب نیاز دارن باید بتونن هرروز ابتنی کنن شنا کنن

خرگوش تو قفس؟؟؟ فلج میشه حیوون.. خرگوش باید حستو خیز کنه

همه ی حیوونا باید جستو خیر کنن خانم که اساسا با حیوون تو خونه نگهداشتن مغایره....نه اکثرشون مثلا گربه فرق می کنه اونا خیلی تمایلی ندارن