2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی وقتا نمیشه که بشه شاید برا همینم اینجوری شده با توجه به شغلش الان باید هر ۲ رو میداشت

چطوری میگی باید هردو رو میداشت با چند سال کار کردن مگه میشه چند میلیارد خونه خرید مگه اینکه بابای پولدار داشته باشه

بنظرم اگه خودت معلمی گزینه خوبیه ترکیب دو معلم خیلی خوبهاما اینکه با ۳۱ سال حتی یه پراید و تیبا ندار ...

ی جورایی زندگی بخور نمیر نمیشه?

ی ماشین رو باید میداشت حداقل دیگه😑

اگر خودت هم شاغل باشی و حال و حوصله قناعت و برنامه ریزی رو داشته باشی و مهم تر از همه حس خوب و علاقه داشته باشی به اقا میشه زندگی خوبی داشت به اینا هم ک میگن سنش زیاده توجه نکن جوون الان تا بیاد به خودش بجونبه و لیسانس بکیره و سربازی بره و شاغل بشه شده سی سالش حقوق معلمی هم اونقدری نبوده ک تو یک سال بتونه چیزی بخره حتما هیچ حمایتی هم از طرف خانواده نداشته دیگه

قبلش دانشجو بوده تازه معلمی قبول شده

آهان

پسر دایی منم مثل خواستگار توعه ۳۰ سالشه تازه دانشگاشو تموم کرده معلمی خونده ولی اگه بتونه یه شغل دوم داشته باشه خیلی خوب میشه چون تابستون که کلا تعطیله در روز هم ۵ ساعت میخواد بره مدرسه

چطوری میگی باید هردو رو میداشت با چند سال کار کردن مگه میشه چند میلیارد خونه خرید مگه اینکه بابای پو ...

قشنگم اتفاقا من درک میکنم کامل ولی معلمی شغلیه که امتیازات زیادی داره میتونست وام جور کنه بخره 

سنش زیاده ها ۳۱ سالشه ۲۲ نیست که 

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️  

ی جورایی زندگی بخور نمیر نمیشه?ی ماشین رو باید میداشت حداقل دیگه😑

چرا میشه 

اما بنظرم بهترین ترکیب برای یه معلم مرد اینه که همسرش معلم باشه

اون افرادی که هر دو معلم بودن دیدم که واقعا از زندگی‌شون راضی بودن 

معجزه کن صبر مرا