2777
2789

سلام 

پیش فامیلمون قرعه کشی نوشتم 3 تا سهم دارم یکیش بعد مدت ها درومده کلا 6 ماه آخره ولی نمیده بهش گفتم رو حساب حرف تو چک دادم بیرون ولی کلا جوابمو نمیده

چیکار کنم بنظرتون؟ چیکار کنم مجبور بشه بده؟

می‌خوام زنگ بزنم به برادرش و برادر های شوهرش آبروش رو ببرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه قستاشو نده اگه گروهی هم دارید با بقیه کسایی که قرعه نوشتن اونجاهم بگو دیگه کسی پول نده

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

دیگه قستاشو نده اگه گروهی هم دارید با بقیه کسایی که قرعه نوشتن اونجاهم بگو دیگه کسی پول نده

بدبختی نه گروه زد نه شفاف سازی کرد 

خدا میدومه پول چند نفره نداده اکثرا فامیل ها نوشتن

اگه اینو تحویل بده 5 ماه میمونه ک 2 ماه دیگشم برای منه 

ولی تا جایی ک من میدونم باید 6 تا سهم بده پولارو خورده خودش 

ماه قبل هم به 2 نفر باهم پول داد 

بدبختی نه گروه زد نه شفاف سازی کرد خدا میدومه پول چند نفره نداده اکثرا فامیل ها نوشتناگه اینو تحویل ...

نمیتونی ازش شکایت کنی ؟ شاید حساباشو ببندن

اگه فامیله زنگ بزن همه جا ابروشو ببر

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

بدبختی نه گروه زد نه شفاف سازی کرد خدا میدومه پول چند نفره نداده اکثرا فامیل ها نوشتناگه اینو تحویل ...

اعضای دیگرو میشناسی بگو این ماه قسط، وبرای تو بریزن اگه اسمت دراومده زنگ بزن شماره کارت بهشون بده

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
نمیتونی ازش شکایت کنی ؟ شاید حساباشو ببندناگه فامیله زنگ بزن همه جا ابروشو ببر

آره فامیله میخواستم شکایت کنم خانوادم نزاشتن 

همه جا آبروش رو میبرم بعدم اگه جواب نداد میرم شکایت کنم

میخواستم بدون دردسر و شکایت پولو بگیرم ازش