لویانا مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 521 عنوان قرعه کشی نوشتم اسمم درومده پولو نمیده 129 بازدید | 21 پست سلام پیش فامیلمون قرعه کشی نوشتم 3 تا سهم دارم یکیش بعد مدت ها درومده کلا 6 ماه آخره ولی نمیده بهش گفتم رو حساب حرف تو چک دادم بیرون ولی کلا جوابمو نمیدهچیکار کنم بنظرتون؟ چیکار کنم مجبور بشه بده؟میخوام زنگ بزنم به برادرش و برادر های شوهرش آبروش رو ببرم 1404/03/16 | 14:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه__اقیانوس عضویت: 1404/01/06 تعداد پست: 1964 با خودش حرف زدی؟بهش بگو من قرعه ثبت نام کردم که پولمو بدی نه اینکه ببری و بهم هیچی ندی کرمانشاه،دانشجو تجربی:)
شب_زمستونی عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 1605 کار خوبی میکنی قبلشم بهش بگو میخوای اینکارو کنی شاید خودش ترسید داد به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن
شب_زمستونی عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 1605 دیگه قستاشو نده اگه گروهی هم دارید با بقیه کسایی که قرعه نوشتن اونجاهم بگو دیگه کسی پول نده به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن
99mohamadmahde29 عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 891 توی اون گروه فامیلی بگووو پولتو نمیده تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡
لویانا مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 521 کار خوبی میکنی قبلشم بهش بگو میخوای اینکارو کنی شاید خودش ترسید داد گفتم ولی انگاری خیلی بی آبروعه
لویانا مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 521 دیگه قستاشو نده اگه گروهی هم دارید با بقیه کسایی که قرعه نوشتن اونجاهم بگو دیگه کسی پول نده بدبختی نه گروه زد نه شفاف سازی کرد خدا میدومه پول چند نفره نداده اکثرا فامیل ها نوشتناگه اینو تحویل بده 5 ماه میمونه ک 2 ماه دیگشم برای منه ولی تا جایی ک من میدونم باید 6 تا سهم بده پولارو خورده خودش ماه قبل هم به 2 نفر باهم پول داد
لویانا مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 521 با خودش حرف زدی؟بهش بگو من قرعه ثبت نام کردم که پولمو بدی نه اینکه ببری و بهم هیچی ندی آره اولش بحثمون شد بعدش دیگه جواب ندادتازه تو اس ام اس برام فحش هم نوشته
ملکه__اقیانوس عضویت: 1404/01/06 تعداد پست: 1964 آره اولش بحثمون شد بعدش دیگه جواب ندادتازه تو اس ام اس برام فحش هم نوشته واااا😐💔 کرمانشاه،دانشجو تجربی:)
شب_زمستونی عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 1605 بدبختی نه گروه زد نه شفاف سازی کرد خدا میدومه پول چند نفره نداده اکثرا فامیل ها نوشتناگه اینو تحویل ... نمیتونی ازش شکایت کنی ؟ شاید حساباشو ببندناگه فامیله زنگ بزن همه جا ابروشو ببر به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن
dyana78 عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 6532 بدبختی نه گروه زد نه شفاف سازی کرد خدا میدومه پول چند نفره نداده اکثرا فامیل ها نوشتناگه اینو تحویل ... اعضای دیگرو میشناسی بگو این ماه قسط، وبرای تو بریزن اگه اسمت دراومده زنگ بزن شماره کارت بهشون بده اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
لویانا مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 521 نمیتونی ازش شکایت کنی ؟ شاید حساباشو ببندناگه فامیله زنگ بزن همه جا ابروشو ببر آره فامیله میخواستم شکایت کنم خانوادم نزاشتن همه جا آبروش رو میبرم بعدم اگه جواب نداد میرم شکایت کنممیخواستم بدون دردسر و شکایت پولو بگیرم ازش
لویانا مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 521 اعضای دیگرو میشناسی بگو این ماه قسط، وبرای تو بریزن اگه اسمت دراومده زنگ بزن شماره کارت بهشون بده جمع کرده از همه فکر کنم جای دیگه خرج کرده