2777
2789
عنوان

بچه ها اومدم خونه بابام ک جدا بشم دوتا بچه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2416 بازدید | 131 پست
خب دادگاه صلاح بچه رو در نظر میگیره اگه پیش پدر امن باشه و راحت تر حتما ب پدر میده

اخه طفلی بچه کوچیکه هنوز. وابستگی ب‌مادربزرگش داره. نمیدونه اونور چ بلایی سرش میارن. ادم دلش میسوزه . بچه دلش واسه مادربزرگش تنگ شده اما مادرشو نمیگه اصلا

parasoo1989@
اخه طفلی بچه کوچیکه هنوز. وابستگی ب‌مادربزرگش داره. نمیدونه اونور چ بلایی سرش میارن. ادم دلش میسوزه ...

طفلک بچه ها

تنها قربانی طلاق 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طفلک بچه هاتنها قربانی طلاق

واقعا‌ . گناه دارن. 

میدونی اون دختره و مادرش مشکل‌دارن جفتشون قرص میخورن با هیچکس ارتباط‌ندارن باهیییییچکس. بااینکه تحصیل‌کرده ان. این بچه ام همونجوری داشتن بزرگ میکردن. پدره نگرانه همین جریانه. فکرای‌منفی‌و مسموم راجع ب‌هممممممه و همه چییی‌داشتن . مشاور گفته بود شخصیتای ناسازگار دارن ک درستم نمیشن. پدره مونده چجوری ثابت کنه 

parasoo1989@
واقعا‌ . گناه دارن. میدونی اون دختره و مادرش مشکل‌دارن جفتشون قرص میخورن با هیچکس ارتباط‌ندارن باهیی ...

عزیزم خب پس خوبه پیش پدر باشه 

همه چی احساس نیست خودخواهی نباید کرد 

و همه پدرها بد نیستند پدر دارین از مادر مهربان‌تر 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
هوم میخام ازدواج کنم ولی دلمم براشون میسوزه کاشکی بتونم ازشون دل بکنم دلم برای بزرگه نمیسوزه برای هم ...

اتفاقن بزرگه بیشتر احتیاج داره بره کلاس اول باید یکی همپاش باشه وگرنه سرشکسته میشه شکایت کن ازش بگو خونه جدا ندارم ومهرتو بذار اجرا شاید آدم شد

عزیزم خب پس خوبه پیش پدر باشه همه چی احساس نیست خودخواهی نباید کرد و همه پدرها بد نیستند پدر دارین ا ...

چی بگم. ما نمیتونیم حرفی‌بزنیم چون اشناهستن .‌اما حرفت درسته. باورت میشه بچه ازوقتی رفته پیش‌پدرش معنی‌بازی‌کردن با بقیه بازی با بچه های دیگه رو فهمیده . حتی پدرش‌داره ازدواج میکنه این بچه عاشق‌ خانوم جدیدو فامیلای‌اوناس .پیش‌اونا میمونه حتی‌وقتی باباش‌ بیرون کار داره. . 

parasoo1989@
اگه اشتباه نگم پسر تا دوسالگی و دختر تا هفت سالگی پیش مادر میتونن بمونن

نه عزیزم خیلی ساله دیگه اون قانون تغییر کرده و همه بچه ها تا هفت سالگی با مادرن مگر عدم صلاحیت مادر احراز بشه

سلام عزیزم 

همسرت پراز کمبود و عقده های روانیه

یه امتحان بکن وقت بزار یه سری راهکارهست اونارو انجام بده 

دیدی داره بهتر میشه بچه هاتو آواره نکن

گناه دارن. 

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا گوگل بزنی میاره دوره ی همسرداری خانومها و آقایون داره 

اول برو کانال تجربه ها که رایگانه ببین بعد اگه دوست داشتی تو کلاساش شرکت کن خیلیا رضایت دارن و مشکلاتشون رفع شده 

یه امتحان بکن ضرر نداره

اولش با پیامک شروع کن دو سه تا پیامک بدی معلوم میشه درست شدنیه یا نه 

حتما برو دعام میکنی خواهر جان 

اسی خواهش میکنم اگه شرایطشو داری جفتشونو بیار دلم برا پسر بزرگت کباب شدد الان نیاریش فک میکنه نمیخواستیش بچه ها درکی از شرایط ندارن خیلی از نظر روحی ضربه میخوره😢😢

اتفاقن بزرگه بیشتر احتیاج داره بره کلاس اول باید یکی همپاش باشه وگرنه سرشکسته میشه شکایت کن ازش بگو ...

نمیتونم قانونی برم جلو بابام نمیزاره اون حتی یک زنگم برام نزده گفته اصلا نمیرم دنبالش خودش رفته خدشم بیاد 

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
اسی خواهش میکنم اگه شرایطشو داری جفتشونو بیار دلم برا پسر بزرگت کباب شدد الان نیاریش فک میکنه نمیخوا ...

بعدا فکر کنه خاستمش یا نخاستمش به حال من چ تاثیری می‌کنه💔ب هر حال ک جداشدیم منو باباش 

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️