2777
2789

من شرکت کردم پارسال و قبول شدم .

حرص الکی نخور شغل معلمی چیز بدردبخوری نیست .پولش هیچه درقبال زحمت و انرژی که میزاری و اصلنم دیده نمیشه نه ترفیع نه پیشرفت . آدمهایی که همکارت هستن اکثرشون آدمهای جالبی نیستن من خودم مجبور بودم و این شغل و انتخاب کردم و الان اصن راضی نیستم.

اگر سن و رشته تحصیلیت میخوره تو یه ارگان دیگه استخدام شو

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

من شرکت کردم پارسال و قبول شدم .حرص الکی نخور شغل معلمی چیز بدردبخوری نیست .پولش هیچه درقبال زحمت و ...

سلام عزیزم 

۱۵ تومن حقوق معلمی برای من خیلی زیاده

چون شغلی ندارم و پدرم فوت شده سرپرستی ندارم و زندگیم سخته

متولد ۸۰ هستم و لیسانس زیست شناسی دارم

فکر نکنم ارگان دیگه ای رشته منو بخواد

راستش همچین تمایلی به معلمی ندارم  فقط دنبال درآمد هستم که هزینه های زندگیم دربیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ۱۵ تومن حقوق معلمی برای من خیلی زیادهچون شغلی ندارم و پدرم فوت شده سرپرستی ندارم و زندگیم ...

هنوز کوچولو هستی و فرصت های زیادی داری .اداره محیط زیست یا علوم پزشکی شاید اونها رشتتونو بخوان .

من اگه سن شمارو داشتم تمام انرژیمو میزاشتم واسه رشته پزشکی .اونوقت درآمدش زندگیتو زیرو رو میکرد .

نه معلمی که پولش میره واسه رفت و آمد و مانتو شلوارو کفش و کلی پرینت برگه واسه پوشه کارت و اعصاب خورد از دست همکارانت و اولیا .....  شت

تهش یه چندتومنم شاید واست بمونه که تواین گرونی نه میتونی خونه بخری نه ماشین 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

منم از سر ناچاری دبیر شدم و راضی نیستم

اکثرا همینن .فقط اونهایی راضی هستن که رشته شون فقط بدرد آموزش و پرورش میخورده وگرنه تادکتراشونم هیج جایی نمیتونستن کار پیدا کنند مثل آموزگار ابتدایی تاریخ جغرافی علوم تربیتی و....

ما کلا تودانشگاه این بچه ها رو آدم حساب نمیکردیم و بچه تنبل میدونستیم .الان روزگار مارو به جایی رسونده که باهاشون همکارشدیم 😂

نه اونموقع ازشون خوشم میومد نه الان ☹

هنوز کوچولو هستی و فرصت های زیادی داری .اداره محیط زیست یا علوم پزشکی شاید اونها رشتتونو بخوان .من ا ...

پزشکی قبول شدن سخته ۹۰ درصد کسایی که قبول میشن پدرومادرشون پزشکی چیزی بودن برای بچه هاشون خرج کردن دبیرستان خوب رفتن و...یا خیلی ها سهمیه داشتن (شهدا و جانبازی)

من یکسال پشت کنکور موندم نشد

الانم واقعا از معلمی اینا بیزارم...فقط میخوام زودتر به درآمد برسم

تو رشته من میشه ارشد وزارت بهداشت داد ....مگر بخونم ارشد وزارت بهداشت و فعلا تحمل کنم این وضعیتو😔

پزشکی قبول شدن سخته ۹۰ درصد کسایی که قبول میشن پدرومادرشون پزشکی چیزی بودن برای بچه هاشون خرج کردن د ...

نه اینطور نیست .

یه ماه واسه آموزش و پرورش بخون .بعدشروع کن واسه پزشکی .

من پدرومادرم پزشک نیستن .ولی برادرم خیلی درس خون بود .خدایییش پشت کنکور پدرش دراومد و حسابی خوند و کلا تارک دنیا شده بود😂

دانشگاه تهران قبول شد پزشکی .

منابع درست انتخاب بشه 

هدف مشخص باشه 

انگیزت بالا باشه 

این سه تارو داشته باش فقط

پزشکی قبول شدن سخته ۹۰ درصد کسایی که قبول میشن پدرومادرشون پزشکی چیزی بودن برای بچه هاشون خرج کردن د ...

با شرایطی که داری تا وقتیکه با لیسانس رشتت کارپیدا نکردی واسه ارشد اقدام نکن چون اتلاف وقت و هزینه هست 

اکثرا همینن .فقط اونهایی راضی هستن که رشته شون فقط بدرد آموزش و پرورش میخورده وگرنه تادکتراشونم هیج ...

شما رشتت چیه؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

نه اینطور نیست . یه ماه واسه آموزش و پرورش بخون .بعدشروع کن واسه پزشکی .من پدرومادرم پزشک نیستن .ولی ...

شما یک ماه برای آموزش پرورش خوندین؟

البته اگر آزمون بدم واسه دبیری زیست  میرم 

من سال کنکورم پدرم فوت شد و برادرم تا قبل از مرگ پدرم معتاد بود ومخفی میکرد اما بعدش آشکارا میکشید و خیییلی اذیت کرد تا به امروز

شب و روز و دعوا بود خونمون الانم همینطوری اوضاعمون

منم موقع کنکورم هیچ جا نمیرفتم ولی افسرده بودم ۱۰ ساعت کتاب جلوم بود اما همش تو فکر بودم و فقط یک ساعت مفید میخوندم

پول آموزش خوب و کتاب هم نداشتم...دیگه رفتم زیست شناسی

رشته تحقیقاتی پژوهشی و سختی هست اما بیکاری زیاد داره 

فقط برای کسایی که میخوان مهاجرت کنن عالیه

شما یک ماه برای آموزش پرورش خوندین؟البته اگر آزمون بدم واسه دبیری زیست میرم من سال کنکورم پدرم فوت ...

متاسفم عزیزم 

ولی آدما تو شرایط سخت انگیزه بیشتری پیدا میکنند .

از الان شروع کنی فکرکنم دوسه ماه مونده به آزمون آموزش و پرورش .

من با گوشی خوندم پدرم دراومد چشام داشت کور میشد 😭🤗

واسه دروس عمومی و اختصاصی از نوین استخدام کمک بگیر . جدیداشو بخر . واسه پارسال بدرد نمیخوره 

اگه پول نداری تو سایت ها و کانالها بگرد ببین کسی بهت قیمت مناسب میقروشه .یا شریکی با چندنفر پول بدید بخرید فایل اکسیرشو .

دعا میکنم در آینده مثل یه ستاره بدرخشی 

خواهرکوچیک من 💚