2777
2789
شما بگو از پیامم چی درک کردین چی فهمیدین ، یک نگاه به محیط دور برتون کنید متوجه میشین محیطی سالم نمو ...

حرف حساب نمیزنید اخه 

جوان ها شرایط ازدواج ندارن اگه دوست هم نشن پ چکارکنن

اینجا تنها سایتی هست که انقدر امل توش زیاده و اگه به حرف اینا باشه ۸ میلیارد آدم که دوس پسر دارن با قبلا رابطه داشتن همشون تو دنیا هرزن...هرزه به اونی میگن که همزمان با ۱۰ نفر باشه و خیانت کنه وگرنه آدم هم میتونه تو متاهلی هرزه باشه خیانت کنه هم وقتی دوس پسر داره کاش اینایی که جا نماز آب کشیدن عوض خشک مذهب بازی و چرت و پرت گفتن یکم درس اخلاق یاد بگیرن

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه اینایی که جدیدا نیم تنه میپوشن و نافشونو میندازن بیرون اینا بی حیان بی حیاااانگین نه دیگه بی حی ...

هرزه کسیکه ب شوهرخیانت میکنه 

با مجرده دوس پسر داره ولی ب یکی دگ هم پیام میده

چرا کسی که باخودش درصلح با دنیا نمیجنگه؟

انقدر به ارامش و تعادل رسیده که چیزی نمیتونه اونو ویران کنه

مثل دریا عمیق و بزرگه هر کس بهش حمله کنه

مثل سنگی ک به سمت دریا پرتاب میشه 

سرنوشتش غرق شدنه

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

اینجا تنها سایتی هست که انقدر امل توش زیاده و اگه به حرف اینا باشه ۸ میلیارد آدم که دوس پسر دارن با ...

حق ترین چیزی که امروز شنیدم

خیلیا میگن اگه با یکیه اگه چیزی اتفاق افتاده هرزس اگه حجاب نداره هرزس اگه بیرون میره هرزس

ولی نمیدونن هرزه یعتی با همه بودن از همه کندن خیانت کردن بد گفتن پشت هم جنس خودش