2777
2789

از نظر امکانات چجورین؟ از نظر پوشش و حجاب چی؟ 

❌اگر کسی میخواد توهین کنه به قومی لطفا از این تاپیک خارج شه چون همه ی ما ایرانی هستیم و توهین به هر قومی یعنی توهین به خودمون 

❌دوستان میدونم هر ادمی متفاوته و خیلی ربطی به قومیت نداره ولی باز محل زندگی و اداب ورسوم در زندگی انسان نقش داره 

والا من تا حالا برخورد نداشت.کلی سمنانی دیدم ولی اهل اونجا ندیدم

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اومدم ببینم چطورین👀، فکر کنم لر باشن

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

از دم هممون شیتر کلو

بگو چطوری هستین

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

من تهران زندگی میکنم تا به حال نه تو مدرسه نه تو همسایگی نه تو سرکار کسی رو ندیدم اهل سمنان یا کهکیل ...

کهگیلویه‌وبویراحمد از نظر تاریخی خیلی قدمت دارن و خیلی از ورزشکار ها ی الان و سردار ها ی قدیم برای اون منطقه بودن 

و همینطور گویش خاص خودشونو دارن 

اتفاقا میخوام با یکیشون دوست شم واسه همین خواستم درموردش بدونم

کلا همه جا خوب و بد داره اصلا نمیشه ویژگی خاصی رو به یک شهر یا قوم نسبت داد . 

من بخاطر کار زیاد میرم اونجا . اکثر جاهاش رو هم رفتم . امکاناتش اونقدر زیاد و در حد پایتخت نیست و بافت شهر هم قدیمیه.  مردمشون تنها ویژگی مشترکی که دارن مهمون نوازی هست . به شدت با من صمیمی بودن و حتی آدم هایی که اولین بار میدیدم خیلی باهام گرم رفتار میکردن و اصلا اذیت نشدم .

یاسوج هم که عالی بود .

لر های مهربون💕

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

کلا همه جا خوب و بد داره اصلا نمیشه ویژگی خاصی رو به یک شهر یا قوم نسبت داد . من بخاطر کار زیاد میرم ...

بله صدرصد 

میخواستم بدونم امکاناتشون در حد شهری مثل اصفهان یا شیراز هست؟ 

ما یه بار سفر رفتیم. طبیعت خیلی زیبایی داره. ولی امکانات شهری خوبی ندارد. شهر کوچیکیه. شبها زود شهر می‌ره تو خاموشی و مغازه ها میبندن. آدمهاشم با خودشون راحت ترن خیلی با غریبه ها نمیجوشن.