2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به گمونم هیچ مردی نتونه با این قضیه کنار بیاد  البته استثنا هم وجود داره   اما خوب اینکه نمیخواین از همسره آیندتون هم پنهان کنید آفرین دارین

به نظرم یه مشاوره برین  بهتر کمک میکنه بهتون

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

الان دخترا راحت ترميم ميكنن شوهوت بايد خوشحالم بشه  باهاش صادق بودي البته بستگي به طرفتم داره ادم مذهبي و سنتي معمولا قبول نميكنه همچين چيزيو حالا خودش صدتا صيغه هم داشته باشه

♥️👨‍👩‍👦‍👦🙏

اصصلا نباید بگی . حتی روانشناسا هم میگن نباید بگی . حتی اگر ازدواج کنی باهاش ولی هیچوقت دیگه بهت اعتماد نداره میزان دوست داشتنتم خییلی کم میشه فقط انگار داره باهات زندگی میکنه ولی عشقی بینتون نیست 

منکه نمیدونم موضوع چیه ولی نگووووووووووووووووو

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
اصصلا نباید بگی . حتی روانشناسا هم میگن نباید بگی . حتی اگر ازدواج کنی باهاش ولی هیچوقت دیگه بهت اعت ...

آره ولی به نظرم بعضی چیزا رو دیگه نمیشه و اخلاقی و انسانی نیست که رعایت نکرد. اگه یه آقایی صیغه داشته خوبه بیاد پنهون کنه بعدشم بگه خب دائم نبود اونم مثل دوست دختر؟؟؟؟

آره ولی به نظرم بعضی چیزا رو دیگه نمیشه و اخلاقی و انسانی نیست که رعایت نکرد. اگه یه آقایی صیغه داشت ...

مرد تفاوتها از زمین تا آسمون داره با زن . الان که دیدی توی خیلی تایپیکا . خانما راحت تر با خیانتای شوهرشون کنار میان ولی اگر برعکس باشه چی؟ مرد خوون به پا میکنه .. اینم قبل ازدواجه هیچ فرقی نمیکنه اگه یه پسر به یه دختر موضوع قبل ازدواجش و بگه دختر راحت کنار میاد بعد از ازدواجشون با این موضوع. ولی اگر دختری به پسر بگه بعد که ازدواج کنن امکان دردسر خیییلی زیااااده