2777
2789

خواهر پارتنرم ۱۵ سالشه گاهی برادرشو استوری میکنه انگار میخاد به دوستاش پزشو بده و میدونم یسری مخاطبای پیجشم قبلا با پارتنرم در ارتباط بودن یا حداقل ک این میخاد دوستای سن بالاترشو با اون اوکی کنه ولی از این کار خوشم نمیاد بارها بهش گفتم ولی معتقده خاهرشه و کاری نمیشه کرد و زشته بهش بگهدیروز ک یدونه گزاشته بود طوری کنار هم بودن انگار نامزدن منم حرصم گرفت گفتم قشنگم نامزدتهمن باهاش تاحالا مستقیم حرف نزدم و فک کردم منو نمیشناسه اونم ناراحت شده رفته ب برادرش گفته این کارش زننده بود اون نمیدونه کل فامیل منو فالو دارنبعد بلاکم کردهبرادرشم حسابی عصبی شد اومده ب من میگه ریدم ب فرهنگو شعورتخیلی اوضاع بهم ریخته شد

چیکار کنم 

مستقیم بهم گفت خانوادمو اذیت نکن/:

خدا شانس بده کاش منم همچین برادری داشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی دیگه اینقد بد فکر نکنید برادرشه یعنی چی نامزدشه زشته واقعا

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

الان فکر کردی اون اقا با شما ازدواج میکنهزهی خیال باطلفقط الکی حرص میخوری استعداد بی ادبی کردن به شم ...

اره میدونم نمیگیره و جالبش اینکه چقدررر هوای خاهرشو داره 

درسته کار منم چیپ بود ولی قشنگ مشخص شد اولویتش با خانوادشه

پس حساس نشو.دختر ۱۵ ساله رفتارهای نامعقول زیاد داره .مهم پارتنر شماست

به نظرم باید رابطه تموم کنم 

درسته کارم جالب نبوده ولی از همین الان خیلی سمتم یورش اورد اینکه گفت ب خانوادم اسیب نزن 

مگ من جزو خانوادش نبودم ):

اره میدونم نمیگیره و جالبش اینکه چقدررر هوای خاهرشو داره درسته کار منم چیپ بود ولی قشنگ مشخص شد اولو ...

اره دیگه یسریا اینجوری هستن 

پس حالا که تهش هیچی نیست حرص نخور 

باور کن سنت که بالاتر رفت میگی حیف وقتم و الکی حرص خوردنام

اره میدونم نمیگیره و جالبش اینکه چقدررر هوای خاهرشو داره درسته کار منم چیپ بود ولی قشنگ مشخص شد اولو ...

من جای تو بودم هرچقدر هم حسم بهش قوی باشه ولی سریع بدون هیچ جرف دیگه ای کات میکردم.... پسری که اینجوریه اگه به ازدواج ختم بشه خیلی اذیتت میکنه... طبق تجربه دارم بهت میگم 

یه آدم صبور صبور صبور صبور 😮‍💨